2777
2789
عنوان

چقدر جو نی نی سیات بد شده مگه نه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 86 پست

فقط برای بارداری و زناشویی نیست که کلی موضوع هست برای مشورت 

ولی آره حس ششم و اینا دیگه مسخرس

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

شما وقتی تاپیک میخوای ایجاد کنی چندین دسته بندی برای موضوع تاپیک هست!حتی درمورد آشپزی یا مسائل فرهنگ ...

همه موضوعات رو قبول دارم. توکدوم دسته بندی گفته ختم کفته حس شیش گفته دور همی  

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد جو بله قبول دارم پر بچه های زیر سن درست و حسابی اینجاست ولی در مورد موضوعات نه

موضوعات رو همین بچه ها میزنند

مشکل اینجاست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
چرا موضوعات نه. خیلی از کاربرا بودن که با همفکری با بقیه تونستن راه و روششونو تغییر بدن و کمکی بگیرن ...

موضوعات بسته به سلیقه کاربراس یه زمانی من از سال ۹۷ اینجا بودم با کاربری قبلم تاپیک با موضوع خوب میزدیم استقبالی نبود!!

همه موضوعات رو قبول دارم. توکدوم دسته بندی گفته ختم کفته حس شیش گفته دور همی

قسمت فلسفه عرفان و مذهب رو نگاه بندازید😅❤️😂

و مورد دوم هم یعنی حس ششم منم موافق نیستم 

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

موضوعات بسته به سلیقه کاربراس یه زمانی من از سال ۹۷ اینجا بودم با کاربری قبلم تاپیک با موضوع خوب میز ...

الان به نظرتون سایت جای دختر پسرای زیر18ساله؟ 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

کلا تاپیک مفید وجود نداره.حس ششم.خواهر شوهر این گفت ؟مادر شوهر این کارو کرد ؟جاری چرا این طوری کرد؟

خیلیاش محتوا نداره.

انگار اومدی اینستا یک آدم بیکار از صبح تمام جزئیات زندگیش برات تعریف میکنه.

خدا رو هزار مرتبه شکر که فقط 6تا تاپیک میشه بزنی.

واقعا تعجب میکنم چطور یک نفر هم بیرون کار میکنه هم تو منزل چند تا هم بچه داره بعد وقت میکنه این همه تاپیک بزنه اونم در مورد مسائلی که محتوا نداره

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

نمیشه هم جلوشو گرفت!...الان بچه ۱۰ ساله گوشیش دستشه با یه شماره به راحتی میتونه بیاد نینی سایت در کل ...

بنظرم مدیریت سایت و نی نی یارها هم دوست دارند که جو همینطور باشه

یجور برنامه ریزی شدست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
الان به نظرتون سایت جای دختر پسرای زیر18ساله؟

بعضا بله سن ازدواج و مشکلات زناشویی و مشکلات زندگی اومده پایین پس بله در مورد دختر ها قبول میکنم 

به شخصه اینجارو جای مردا و پسرا نمیدونم

قسمت فلسفه عرفان و مذهب رو نگاه بندازید😅❤️😂و مورد دوم هم یعنی حس ششم منم موافق نیستم

یه کاربر هست فقط و فقط تو این زمینه تاپیک میزنه و همه تاپیکاش تو پربازدیده. خواهر من خو نفس بکش

بنظرم مدیریت سایت و نی نی یارها هم دوست دارند که جو همینطور باشهیجور برنامه ریزی شدست

دقیقا 

من ۲ سال پیش بحثم شد و عده بامن حرف زدیم در موردش و کاربری ترکید ....پس اتفاقی نمیافته

کلا تاپیک مفید وجود نداره.حس ششم.خواهر شوهر این گفت ؟مادر شوهر این کارو کرد ؟جاری چرا این طوری کرد؟خ ...

زندگیهاشونم مثل تاپیکهاشون بی محتواست حتما

دقیقا من ۲ سال پیش بحثم شد و عده بامن حرف زدیم در موردش و کاربری ترکید ....پس اتفاقی نمیافته

👌