2777
2789
عنوان

چقدر جو نی نی سیات بد شده مگه نه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 86 پست

بنده خدا خودتم که تبلیغ کردی دو تا تاپیک اونورتر 😁یه چی بگو خودتم عمل کنی خووو

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاربر هست فقط و فقط تو این زمینه تاپیک میزنه و همه تاپیکاش تو پربازدیده. خواهر من خو نفس بکش

😂😂😂😂

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

اینجا دیگه خراب شده رفت

مثل قبلم نمیشه

وقتی اجازه دادن مردها حضور پیدا کنن خراب شد

حالا چرا؟

چون ما زنها براحتی نمیتونیم تاپیک بزنیم از مشکلاتمون بگیم

الان من کلی سوال تو ذهنمه چجوری بیانش کنم؟حتما حتما یه مرد تو افراد آنلاین تاپیکم حضور داره

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

کلا تاپیک مفید وجود نداره.حس ششم.خواهر شوهر این گفت ؟مادر شوهر این کارو کرد ؟جاری چرا این طوری کرد؟خ ...

خب همین دیگه 

اینجا شده سوشال مدیا 

مث قبل یه وبلاگ و سایت دور افتاده نیست که بعضی فقط شناخت داشتن درموردش یه زمانی با کامپیوتر میومدن اینجا 

ولی خب الان معروف شده دست ما نیست اینستا هم زمانی معروف نبود 

تنها کار اینه که تاپیک های چرت ول کنین 

هرکی هر راهی میره شما نرین

اتفاقا تبلیغ خوبه

چه اشکالی داره

البته باید بتونند اعتماد جلب کنند که سخته

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
الان یکی عین خودت چرا تو نی نی سایتی دنبال چی هستی خجالت نمیکشی؟ مشکلی داری برو ددی سایت

مرتیکه آشغال تازه عضو شده ، میگه عر کی از اصفعان هست بیاد با هم حرف بزنیم ، میگم امر دیگه ای نداری، میگه من تراپی بلدم خواستم کمک کنم، گفتم مردای اینجا همه یا تراپیستن یا وکیل یا پزشک و مهندس، اومده بهم درخواست دوستی داده، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان رفتی نگا بندازی ببینی چی زدم... محتوا تالارم ببینی زدم فروشگاه 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
زناشویی؟ اين سایت فقط واسه بارداراس

نه صرفا بارداری کلا برای خانما طراحی شده. نه بچه سالا نه نوجوانها و نه اقایون

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

حدود سال 91 92 میومدم همه موضوعی بود احکام هم میپرسیدن

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

الان به جای مشکلات تاپیک های ج ن سی و ... نگران ادعیه ای؟؟؟؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
خب همین دیگه اینجا شده سوشال مدیا مث قبل یه وبلاگ و سایت دور افتاده نیست که بعضی فقط شناخت داشتن درم ...

درست میگین.معمولا هم رد میشم.

اما بیچاره اون نوجوان هایی که از اینجا الگو میگیرن.

(که البته باز هم به من مربوط نیست زندگی خودشون هست.)

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟