2777
2789
عنوان

ای کاش بمیرم از دست چاقی 😭😭

259 بازدید | 37 پست

چقدر بدبختم. ای کاش سکته کنم بمیرم . هیچ وقت قرار نیست لاغر بشم . خودمو تو خونه زندانی کردم نمیتونم برم بیرون . خاک تو سرم آدمای لاغر رو میبینم فقط فکر میکنم اینا چه زندگی هایی دارن 😭😭😭 توروخدا نصیحت نکنین بگین چه جوری این زندگی کوفتی رو تموم کنم 

Because im batman 😎☕

قد و وزنت چقدره؟ 

نبابا لاغری کجاش خوبه 

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر زود جوش وعصبی هستی، اعصاب بچه رو نداری  ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ، ناراحتمپمیشی بشو اما بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خونه بزن بیرون ـخدا دو تا پای سالم داده که باهاش راه بری. و پیاده روی کتی و ورزش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

برو باشگاه خوراکی و قندو حذف کن همچنین کره رو

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

عزیزم باید تحرک داشته باشی و رژیم بگیری یا جراحی کنی .‌فکر می‌کنی این زن ها و حتی مردایی که پز هیکلشون رو میدن همه خودشون اینجورن ؟ نه.

الان نود درصد زن های متاهل همه جراحی کردن شکم ها رو برداشتن . باسن ها رو تزریق کردن . پهلوها رو با جراحی درست کردن . بعد میرن باشگاه پز میدن . گول نخور و خودت رو با بقیه مقایسه نکن

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀