2777
2789

😅😅 محض خنده. فک کن الان سال ۱۴۹۹ و دیگه آخرین افراد مسنی ک از این قرن باقی موندن هم در حال انقراضن... آخرین تاپیکایی ک اینجا میمونه چیه؟ یکیش صد در صد اینه: خیاااانننتتتتتتت شوهررررر

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

مادرشوهر 🤦😅

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدس الویه و غلام نصاب و جیش چرخی🤣🤣🤣🤣

تاپیک در موردشان زیاده هنوزم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

جاری 

خواهر شوهر😂

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

یا تایپیک عکس

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

میپرسه حس ششمی ب نظرت من تا کی زنده میمونم

دهنمون سرویس شد با حس ششم ب قران

اینا کلا معنی حس ششم نمیدونن چیه

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

خیانت روباتی به روباتی دیگه 

تصادف ماشین های هوایی توی محور ابر های دیسکولومی سه در آسمان 

حس ششمی هوش مصنوعی 

اقدس غلام 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

قشنگ معلومه از قدیمیهای سایتی😁

نه اتفاقا چند ماه پیش عضو شدم

سنم به اون موقع ها قد نمیده احتمالا داشتم خونه سازی می گردم اون موقع😑😑😑😑

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎