2777
2789
عنوان

همسرم تو بالکن داره گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 36 پست
یه خونه کوچولو خریدیم اونم نصفش پول طلاهای من بودهیه ماشینم داریم که کلا خرابه

باشه من شرايطم از دختراي فاميل بهتر بوده الان بيا ببين زندگيم چه اتفاقايي افتاده 

ده ساله ازدواج كردم طلاهام رفته باد هوا ماشينمونو فروختيم باد هوا نه خونه نه ماشين يه ماشين خيلي قراضه اسقاطي پدر شوهر سوار ميشيم داستان داره زندگيم الان همين خونه اي كه ميگي با همين ماشيني كه ميگي براي ما شده محال

چندبار گفتم گفت ذهنم درگیره نمیتونم

بگو پس ازدواج کردیم برا چی

مثل خواهر برادر زندگی کنیم

منم یه نیازهایی دارم 

برم به مردای تو خیابون بگم!

حرفش خیلی غیرمنطقیه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه من شرايطم از دختراي فاميل بهتر بوده الان بيا ببين زندگيم چه اتفاقايي افتاده ده ساله ازدواج كردم ...

شرایط من عالی بود مردشور عشق و عاشقی ببرن مه خودمو بدبخت کردم خاک بر سر من

دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲

بگو پس ازدواج کردیم برا چیمثل خواهر برادر زندگی کنیممنم یه نیازهایی دارم برم به مردای تو خیابون بگم! ...

میگه باشه بعد دیگه یادش میره یه وقتیم برا رفع تکلیف مواقعی که میدونه پریودم میگه حیف شد پریودی

دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲

شرایط من عالی بود مردشور عشق و عاشقی ببرن مه خودمو بدبخت کردم خاک بر سر من

الانم عاشق باش برا چي نيستي 

چون عشق خيلي ارزش داره 

رابطه رو ميگي راست ميگي حق داري 

اين هم غير مستقيم پيگير باش الان من دو ساله به شوهرم التماس ميكردم آزمايش خون بده نميداد  امسال بخاطر كارش مجبوري داد قندش ٢٤٠!!!!!!!! خيلي اثر ميذاره 

میگه باشه بعد دیگه یادش میره یه وقتیم برا رفع تکلیف مواقعی که میدونه پریودم میگه حیف شد پریودی

بنظرم خودتم مقصری 

یکبار تو پیش قدم شو 

ببین چیکار میکنه

واقعا مردا خیلی خوششون میاد که زنا هم برن سمت شون 

این نشون میده هنوز با وجود مشکلات بهش علاقمندی و این مرد برات هنوز جذابه

کمکش کن دوباره اعتمادبنفس بگیره! بخاطر یه غرور الکی نذار شوهرت به خود . ار.ضایی یا دوری از تو عادت کنه. اونم ادمه دل داره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
یه خونه کوچولو خریدیم اونم نصفش پول طلاهای من بودهیه ماشینم داریم که کلا خرابه

خب عزز م نکنه فکر کردی ما طلاهامون آویزونمونه همسرمون با پول خودش خونه خریده خدا شاهده من ۱ماه بعد عروسیم برای پول رهن خونه طلاهامو فروختم چه برسه به خرید خونه ماشین ما بعد ۱۷سال یه پراید قراضس با دوتا بچه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔