2777
2789

همون کاربری که تو پربازدیداست و میگه پولدارم  و شوهرم دوستم داره و فلان 

از یه طرف من واقعا قبول دارم یک سری تاپیکهاش شاید شاید برای خودنمایی باشه 

ولی بعضی کاربرا هم دیگه شور همه چیزو دراوردن

کلی در طول روز میبینیم که کاربرا تاپیک خیانت شوهر زدن 

ولی این خانم حتی درست و حسابی جرعت نکرد درباره این موضوع درد ودل کنه و بعدم که کاربرا فهمیدن از اون موقع تا حالا میکوبنش سرش که ارههه شوهرتم که خیانت کرد و فلان و این برام واقعا ناراحت کننده ست

من واقعا ازش حس های متفاوتی میگیرم نمیدونم گیج شدم

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم تاپیک؟؟ برم بخونم

داغ ترین تاپیک های دوروز گذشته 

با کرگری که اومد خونمون تمیز کنه دعوا کردم

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

0010من از رفتار کاربرا باهاش ناراحت میشم

ارع دیگه خودش گفته بود شوهرش چن سال پیش خیانت کرده در حد تماسو قرار.دخترشم فهمیده بوده و از باباش بدش میومده.

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

کسی که نقطه ضعف زندگی یه ادم رو‌به روش بیاره بی نهایت ادم پست و حسود و بیشعوریه اگر کسی اینجا درد و ...

دقیقا همینه 

حتی اگر فیک باشه

هیچوقت کسی که اینقدر دوست داره زندگیش رو خوب نشون بده نمیاد الکی تاپیک خیانت شوهر بزنه 

و اگر ۱ درصد خیانت شوهر واقعی باشه این خیلی اذیت کننده ست ک کاربرا این رو براش تبدیل به یک نقطه ضعف کردن

0010من از رفتار کاربرا باهاش ناراحت میشم

بعضیا اخلاق شونه زیادی پز میدن ولی کارگر آوردن نشونه پولداری خیلی زیاد نیست عزیزم منم مامانم با اینکه جوونه میاره واسه عید و اینجور مواقع که خیلی کار داره ...

ارع دیگه خودش گفته بود شوهرش چن سال پیش خیانت کرده در حد تماسو قرار.دخترشم فهمیده بوده و از باباش بد ...

🥲🥲وای

داغ ترین تاپیک های دوروز گذشته با کرگری که اومد خونمون تمیز کنه دعوا کردم

رفتم دیدم.چند روز پیشم نوشته بود غذا نمی پززم و کار خونه انجام نمیدم و...و دعوا شده باز.چقدر این دختر جنجاله