2777
2789
عنوان

چیکار کنم سینه ام رشد کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6226 بازدید | 238 پست
نمی‌دونم حقیقتش فکر کنم ۶۰ یا ۶۵ ام 😂

😂 😂 یجوری گفتی من سینه بزرگ دوست ندارم بیا عوض کنیم فک کردم الان 85 هستی 😁

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوتاکس یه چیزیه ک اگه یک بار انجام بدی دیگه باید مرتب بری واسه شما الان زود نیس؟ عادت میکنی آخه . من ...

اوممم مامانمم میگه زوده بزاره حداقل ۲۳ سالت بشه بعدددد

آخه نگرانم خط بیوفته 

ولی مرسی بابت راهنمایییتتتت🤍

من گفتم واسه امتحان کردنم ک شد ی بار بزنم ولی انگار جدی جدی اگ ی بار بزنم باید مرتب بزنم 

خب ببين بستگی به ژنی ک گرفتی داره منم اقوام سینه شون بزرگه آبجیمم 80ولی خودم ازین سوتین راحتی ها 65 ...

ببین دقیقاا منو ابجیم نمیدونم به کی رفتیم اینطوری شدیم 

مامانم ۸۵ هس

❤️❤️

ببین دقیقاا منو ابجیم نمیدونم به کی رفتیم اینطوری شدیم مامانم ۸۵ هس

اقوام پدری شاید سینه شون کوچیکه؟! 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
نه بابا ولی دوستام رو میبینم انقدررررررررررر تختن که نگو میگم کاش همینم نداشتم 😂😂

😂 😂 😂 خب تخت ک هیچ لباسی نمیاد بهشون 

بنظرم 70 خیلی خوبه 

بزرگتر دوست ندارم 

شما هم یه روشی برای افزایس باسن وچاقی بگیم... اینقدر استرس دارم که وزنم شده 49... وموهام ریخته

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

وزنم ۶۰ قدم ۱۷۰ امسال میرم ۱۶

من وزنم ۷۸ قدم ۱۷۱ سنم ۳۶ ی بچه‌ها شیر دادم کوچولو موندههرکاری هم گفتن انجام دادم از رازیانه و ماساژ و روغن شنبلیله همه چی تنها راهش پروتزه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

نمیدونم زیاد عمم رو نمیبینم

😁😁ای کلک یعنی دقت نکردی 

من الان سایز کل فامیل تو دستمه 😂😂

اوممم مامانمم میگه زوده بزاره حداقل ۲۳ سالت بشه بعددددآخه نگرانم خط بیوفته ولی مرسی بابت راهنمایییتت ...

فدات شم عزیزم ماساژ بده کل صورتت رو. سرچ کن ماساژهای مخصوص صورت . حیفه آخه الان واقعا زوده برات خشگلم