2777
2789
عنوان

چیکار کنم سینه ام رشد کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6226 بازدید | 238 پست
من نمی‌دونم خوشگلی سینه بزرگ کجاست من از سینه بزرگ اصلا خوشم نمیاد اسی بیا سینه هامون رو باهم عوض کن ...

😂 😂 😂 

سینه بنظرم 70 سایزش خیلی خوبه 

چندی تو؟ 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۹ سالمه میخوام خط اخمم و بوتاکس کنمخط اخم ندارم فقط سایه اش جدیدا اومده 🥲تو خواب اخم میکنم و دس ...

بوتاکس یه چیزیه ک اگه یک بار انجام بدی دیگه باید مرتب بری 

واسه شما الان زود نیس؟ عادت میکنی آخه . من ۳۴ سالمه افتادگی چشم و ابرو و خط اخم دارم مجبورم برم

۱۵۰۰ میدم مصپورت میزنم خوبه راضی ام 

استرس و تحرک باعث میشه زودتر جذب شه واسه همین من ۶ ماه یک بار باید برم

عزیزم ب نظرم زوده از الان بری . ماساژ بده مرتب خط اخم نیفته

میگم اصلا ندارم یعنی اصلا نیازی نداره تخته تخته یه جووونه زدهههه بدبختییی دارممم

از کی حوونه زده

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

عمه خاله مامانم همه از ۸۰ زدن بالااا

خب ببين بستگی به ژنی ک گرفتی داره 

منم اقوام سینه شون بزرگه آبجیمم 80

ولی خودم ازین سوتین راحتی ها 65 میپوشم 

و 21 سالمه 

دیگ ژنتیک من اینجوری شده 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
دقیقا عدسه جوش دیدی اینطوریه

حالا من عدس نبودم ولی خب ۶۵ بودم اون دوران ولی الان که ۷۰ نوک سینه هیچی ندارم 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی