2777
2789
عنوان

چیکار کنم سینه ام رشد کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6226 بازدید | 238 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منتظر رشدشون نباش 

با ۲۱ سال سن سایز ۶۵ ام 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

وزنم ۶۰ قدم ۱۷۰ امسال میرم ۱۶

شما تا سن 20 رشد زیاد جسمی و تا سن 25 رشد زیاد مغزی داری.
یعنی اسکن های مغز نشون داده که پایان سن رشد 25 سال هست. 

پس اینو بدون که حالا حالا بدنت تغییرات خواهد داشت. به خصوص بدن یه خانوم که فازهای هورمونی متفاوت داره. 

اصلا روی بدنت حساس نشو. به داشتن یه بدن سالم افتخار کن و روی خودت عیب نگذار الکی. 

والا یهو دیدیم سایزش شده 85 کی بشه برم عمل کنم همشو بردارم راحت شم

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

آره ولی ب زور 😭😭😭💔بیستم بابا

اوه خیلی کوچیکه 

بنظرم دردشون شوهره

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

ببین فقط ماساژ 

اونم با روغن زیتون و نارگیل 

من از ۶۵ رسیدم ۷۵ 

البته طول میکشه 

ماساژم هرروز نمیخواد هفته ای ۳ بار اوکیه 

هرروزم که باشه خب چه بهتر 

فقط از پایین به بالا ماساژ بده که همزمان خوشفرمم بشه 

سعی کن هات هم نباشیک حس بگیری داستان شه😐

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
همون نارنگیم بشم اکیه

تخت تخت ؟ 

وایییی بنظرم تا 18 اوکی شه 

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

هم دردیمم😭😂 منتظرم ک بعد بچه بزرگ شن

هعی خواهررر من چقدر چشم انتطار بودماااا🤣

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚