2777
2789

ماجرا اینجوری بود که خودش میگفت بخاطر توده ای که توی سینه ام درآوردن دکتر منع کرد که بای پس یا اسلیو کنم و گفتن. فقط باید رژیم بگیری مخصوصا که باید سالم بخوری و وزنت بیاد پایین ک توده ها دوباره وخیم نشه 

گفت حدودا ۱۰ ماه 

کلا قند مصنوعی حذف کردم ( شیرینی و شکلات ) ولی قند طبیعی مثل عسل و خرما در حد خیای خیلی کم میخورم مثلا شیر با یه قاشق عسل بعضی روزا میخورم 

برنجم رو کردم هفته ای ۳ دفعه و بیشتر حبوبات مثل عدسی و نخوداب فلافل ، کتلت عدس،  لوبیا گرم و هرچیزی که میشه با حبوبات درست کرد میخورم 

تخم مرغ آب پز ، تکه های سینه مرغ توی مواد میخوابونم‌ کباب میکنم میخورم و بیشتر وعده هام با سالاد و سبزیجات و کلم بروکلی و کلم قرمز مخصوصا و کاهو و هویج و گوشت قرمز مثلا میکنم همبرگر خونگی یدونه میخورم و سویا میخورم کشک و اینا میخورم میوه خیلی میخورم بجای هبه هوله 

غذا هام کم روغنن ، تن ماهی میخورم و شبا سبک میخورم و هرروز لبنیات مصرف دارم 

میگفت توی این ۱۰ ماه بدون رژیم خاصی از ۱۳۴ کیلو شدم ۷۸ تا گفتم اگه میخواید همه انجام بدیم من امروز شروع کردم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.