2777
2789

بله

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اطلاع داری یه لپ تاپ حدودا ۸۰ تومنی مارک ایسوس یا هر مارک دیگه ای حداقل چندسال کار میده؟

راستش به خیلی چیزا بستگی داره چه استفاده ای ازش دارید؟

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

ببخشید اطلاع داری یه لپ تاپ حدودا ۸۰ تومنی مارک ایسوس یا هر مارک دیگه ای حداقل چندسال کار میده؟

بستگی به نگهداری خودت داره

من ۱۳ سال پیش یه لپ تاپ خریدم ۳ میلیون اون موقع پول زیادی بود هنوزم داره کار میکنه فقط باید باتریشو تعویض کنم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

راستش به خیلی چیزا بستگی داره چه استفاده ای ازش دارید؟

فقط فیلم اموزشی و درسی قراره ببینم

پی دی اف درسی بخونم از روش

شاید بعضی وقتا اهنگ بذارم

یک سال دیگه دانشجو میشم کارای درسی و اینا کلا

ویدیو دیدن خیلی بهش فشار میاره؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بستگی به نگهداری خودت دارهمن ۱۳ سال پیش یه لپ تاپ خریدم ۳ میلیون اون موقع پول زیادی بود هنوزم داره ک ...

چقدر عالی اگه انقد میتونه کار بده که با جون و دل میخرم

شما استفادتون روزانست؟ کلا سنگین ازش کار میکشید؟

عزیزم چون تجربه دارم میگم البته من باهاش کار زیادی انجام دادم

پروژه بوده گیم کارای دانشجویم و....

عمر مفیدشون ۶ساله واقعیتش تو این برند اگه استفادتون مثل منه وگرنه تا ۸.۹سال با استفاده عادی می بره

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

فقط فیلم اموزشی و درسی قراره ببینمپی دی اف درسی بخونم از روششاید بعضی وقتا اهنگ بذارمیک سال دیگه دان ...

نه اصلا 

عزیزم چون تجربه دارم میگم البته من باهاش کار زیادی انجام دادمپروژه بوده گیم کارای دانشجویم و....عمر ...

مرسی دمت گرم

حداقل ۵ سال هم بهم کار بده کافیه

یه سوال

اگه خواستم بعد ۵ سال بفروشم خیلی از قیمتش افت میکنه؟