|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید اطلاع داری یه لپ تاپ حدودا ۸۰ تومنی مارک ایسوس یا هر مارک دیگه ای حداقل چندسال کار میده؟
بستگی به نگهداری خودت داره
من ۱۳ سال پیش یه لپ تاپ خریدم ۳ میلیون اون موقع پول زیادی بود هنوزم داره کار میکنه فقط باید باتریشو تعویض کنم
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
فقط فیلم اموزشی و درسی قراره ببینمپی دی اف درسی بخونم از روششاید بعضی وقتا اهنگ بذارمیک سال دیگه دان ...
نه اصلا