2777
2789

باهاش زندگی کرده دل بکنه؟

من سال ۸۷ یه موتور خریدم به ۵۳۰ هزار تومن ماهی ۳۰ هزار تومن قسط میدادم، این موتور همه چیز من بود، تو گرما، سرما، باد، شب و روز تو زمین های کشاورزی بالا پایین می‌رفت.

دیروز یه موتور جدید خریدم و اون یکی رو گذاشتم تو انباری، یه لحظه کل این چند سالی با هم بودیم رو مرور کردم کلا حالم خراب شد

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقایون که کلا  نسبت به ماشین و موتور و... دلبستگی دارن اما عادت میشه براتون کم کم موتور جدید رو با قبلی اصلا مقایسه هم نمیکنید 

دل کندن از آدما سخته فاصله هم میگیری باز گوشه قلبت زخم باقی میمونه یه زخم همیشگی م خوب نشدنی که همرات هست تا ابد

جمله معرف نو ک میاد ب بازار کهنه میشه دل آزار

نه اینطوری نبود اصلا، بازم دلم نیومد ردش کنم بره، گذاشتمش یه گوشه تو انباری

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

مردم شریک زندگیشونو می‌ذارن کنار اینقد متعهد نیستن 😂

چجوری دلشون میاد لعنتیا

آقایون که کلا نسبت به ماشین و موتور و... دلبستگی دارن اما عادت میشه براتون کم کم موتور جدید رو با ق ...

نه من اصلا نسبت به ماشینم این حس رو نداشتم و ندارم، به ندرت ازش استفاده میکنم ولی موتورم اینطوری نبود، یادمه وسط بیابون تگرگ گرفت تنها جایی که پیدا کردم موتورم بود که کنارش پناه گرفتم.

اگه از یک زن ضربه خوردی 

برادر 

قرار نیست 

توهین کلی کنی 

من شخصا درد و بلای شوهرم 

به جونم میزنم 

الان شهر دیگه موقعه حمله اسرابیل دلم واسش کباب بود 

همش دعا مبکنم خدا حفظش کنه 

من که خوب نیستم

اما زنای همسردوست متهعد 

خانواده دار زیادن 

من در مورد مردهای هوس باز 

هر روز با یکی ان 

این طور فک کردم 

نه وفا دارن 

نع وجدان 

نه از خدا میترسن 

نه شرف دارن 

. و ظلم میکنند .!

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»