2777
2789

تو جمع که میرم احساس میکنم همه با ترحم نگام میکنن بخاطر رفتارای شوهرم و اینکه همیشه تنها هستم هیچ جا همرام نیست همه به بچهام یه جور دیگه نگاه میکنن خودم همیشه غمگین و افسردم اینقد با سیلی صورتمو سرخ کردم و تظاهر کردم خسته شدم 

لایک نکنید😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دیگه انگیزه و حوصله هیچ کاری ندارم اعتماد به نفس ندارم

چون انگیزه و اعتماد به نفست وصل کردی به شوهرت  شوهر بخشی از زندگیه نه تمام زندگی. ابعاد دیگه زندگیتو بررنگ گن بجاش. 

چون انگیزه و اعتماد به نفست وصل کردی به شوهرت شوهر بخشی از زندگیه نه تمام زندگی. ابعاد دیگه زندگیتو ...

افسردگیمو بعید درمان کنم اول ولی انگیزه ندارم دنبالش برم کلا شدم یه مرده متحرک

لایک نکنید😬
افسردگیمو بعید درمان کنم اول ولی انگیزه ندارم دنبالش برم کلا شدم یه مرده متحرک

برو مشاوره یکی از درمان های افسردگی تحرکه هرچی بشینی یه گوشه بدتر میشی برو بیاده روی اصلا کلا تو خونه نباش فصای باز بارک کوه طبیعت اینا بشدت افسردگی رو عقب میرونه

برو مشاوره یکی از درمان های افسردگی تحرکه هرچی بشینی یه گوشه بدتر میشی برو بیاده روی اصلا کلا تو خون ...

بچه کوچک دارم تو شهر غریب بیرون که میرم با بچها اینقد اذیتم میکنن که پشیمون میشم شوهرمم هیچوقت باهام نیست

لایک نکنید😬