سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 عنوان رباط صلیبی زانوم 29 بازدید | 5 پست پاره شده خیلی زانوم درد میکنه سنگین شده دور زانوم .قبلا رفته بودم ام آر آی بچه هاتوروخدا بیمارستان میلاد یا ارتوپدی بیمارستان کسی آشنا داره نوبت چطور بگیرم گیر نمیاد خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1404/03/09 | 03:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق_موسیقی عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2582 بیمارستان لاله برو اگر پولش برات مهم نیست -حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 بیمارستان لاله برو اگر پولش برات مهم نیست چرا دیگه پولش مهمه که دنبال نوبت گرفتن از بیمارستان دولتی هستم از درد دارم میمیرم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
عاشق_موسیقی عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2582 چرا دیگه پولش مهمه که دنبال نوبت گرفتن از بیمارستان دولتی هستم از درد دارم میمیرم اورژانشی برو خودت بزن زمین فیلم بازی کن نگات میکنن -حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 اورژانشی برو خودت بزن زمین فیلم بازی کن نگات میکنن یه بار رفتم گفتن باید بری درمانگاه روزای غیر تعطیل بیای خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرنازسحرنازهستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5597 اورژانشی برو خودت بزن زمین فیلم بازی کن نگات میکنن 😂