2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ شب جمعه پشت سرهم میخوننشب جمعه اول یبار دوم دوبارسوم سه بار هدیه به حضرت ابوالفضل شب جمعه ۴ چهار ب ...

فک میکنم درستش اینه که شب چهارم هم هدیه به حضرت ابولفضله بعد ثواب این هدیه هایی که به حضرت عباس دادی رو هدیه میکنی به حضرت ام البنین، من این کارو کردم تو زندگیم معجزه اتفاق افتاد.

فک میکنم درستش اینه که شب چهارم هم هدیه به حضرت ابولفضله بعد ثواب این هدیه هایی که به حضرت عباس دادی ...

جمعه اول دوم و سوم هدیه به حضرت ابوالفضل 

جمعه چهارم از طرف حضرت ابوالفضل هدیه به ام البنین من اینجوری انجام دادم 

چی بود معجزه؟؟

من کارشناسی ارشد رشتمو عوض کردم، اونموقع ها فکر میکردم که ینی میشه یه روز فلان جا کار کنم بیشتر برام یه رویا بود پارسال همین موقع ها بود تقریبا کار قبلیم تق و لق شده بود و استرس و فشار روم بود دیدم اون فلان جا آزمون استخدامی گذاشته، درسمو خوندم، تقریبا پنج مرحله هم مصاحبه رفتم ولی قبول شدنش تو ذهن خودم خیلی سخت بود منم توسل کردم به حضرت ام البنین با همین روش ، خیلی عجیب همه چی اوکی شد و من از مهر ماه اینجایی که میگم مشغول شدم