2777
2789
عنوان

همسرم سرطان داره و حالش بد

6251 بازدید | 191 پست

سلام

من و همسرم ۱۳ ساله ازدواج کردیم یه دختر ۹ ساله داریم

همسرم سال گذشته به سرطان روده بزرگ مبتلا شد

۲۰ سانت از روده برداشته شد و مداوم بعدش آزمایش چکاپ میداد و همیشه منفی بود 

پزشک انکولوژیست دکتر آل داوود بود

و جراح دکتر امین دلیلی

هردو ازبهترین های مشهد هستن

اما نمیدونم حکمت خدا چی بود که حتی تو بهمن ماه آخرین آزمایش چکاپ داد باز هم اوکی بود

اما 

تو اسفند ماه کمردردهای شدید میشد

۵ تا جراح ارتوپد رفتیم و صدتا آزمایش و ام آر آی

تا نوبت چکاپ سالانه کولونوسکوپی رسید 

و تو اون نشون داد که مجدد درگیر شده روده ها 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

لعنت به سرطان🥲

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ متاسفم عزیزم

حالا چه باید کرد

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

انقد مورفین زده بود که دگ جواب نمیداد بدنش

اورژانسی جراحی شد و کل روده برداشته شد

بعد عمل دکتر گفت سرطان پخش شد تو بدنش و بسیار وحشی شده 

چون ما به اصطلاح میگیم سرطان زیر ۴۰ سالگی خیلی عصبانی و وحشی هست با سرعت گسترش زیاد در بدن

اسی امضات

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...

این روزا میگذره امیدت به خدا باشه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

ای وای من😔😔

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

ما همه داغون شدیم

الان هم اصلا حالشخوب نیست 

هم روحی هم جسمی 

منتظر جواب پاتولوژی هستیم که نوع درمان رادیو تراپی رو مشخص کنه

مشکل من الان دخترم هست