2777
2789
عنوان

همسرم سرطان داره و حالش بد

| مشاهده متن کامل بحث + 6253 بازدید | 191 پست
عزیزم خدا به همسرتون سلامتی بدهچرا اینقد زود خودتو باختندچرا‌ اینقد نا امید هستیدمیدونم سختولی نبای ...

بله خیلی مهم هست

منم تمام هورمون هام بهم ریخته و مدام اختلال ایجاد شده تو تنظیم هورمون هام

دخترم تا حدودی کنار اومده 

طفلک دخترم

ولی من خودم اصلا حال روحی روبراهی ندارم

هرکی میبینه منو میگه چه خوب و قوی هستی ولی نمیدونن از درون ....

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گروهی هستن به نام تغذیه طبیعی مشهد.گاهی پارک ملت دور هم جمع میشن.اکثرشون سرطان داشتن خوب شدن.من ا ...

مرسی عزیزم انشاالله همسرم رو پا بشه حتما پیگیرش میشم 

ابجی منم دچار کنسر سینه شد مرداد پارسال خیلی سختی کشید شیمی پرتو عزیزم بعدشیمی بهش کاسنی زیاد بدید ...

حکمت خدا هرچی هست الهی هممون عاقبت بخیر بشیم

روزهای سخت و طاقت فرسا 

حتما این هم جز و بخشی از زندگیمونه😔

استارتر یعنی آزمایشش اوکی بود همه چی خوب بوده بعد عمل مشخص شده!!!! اخه مادرمنم چکاپ میشه چکاپ هم فق ...

عزیزم شوهر من پارسال که درگیر شد با جراحی قسمت درگیر برداشته شد و قرار شد شیمی بشه که تشخیص انکولوژیست  این بود که نیاز نیست

همین سهل انگاری دکتر باعث شد با شدت بسیار بالایی طی چند ماه مجدد برگرده و ...

فقط با کولونوسکوپی و آندو مشخص میشه

عمل کردند خواهرتون عزیزم؟حالشون چطوره؟

سلام جانم

خوب هستین

شوهرتون خوب هست؟

خدا شفاشون بده

بله عمل کرد

نیم متر از رودش رو برداشتن 

سرطان بد خیم بود

لان دکتر ۱۰ جلسه شیمی درمانی براشون نوشته

مرحله اول و دوم رو رفتن

عوارض شیمی درمانی خیلی اذیت کننده هست

عزیزم شوهر من پارسال که درگیر شد با جراحی قسمت درگیر برداشته شد و قرار شد شیمی بشه که تشخیص انکولوژی ...

دقیقا برای ماهم بعد عمل سی تی اسکن نوشت

سالم بود

ولی دکترش گفت تا مریضی برنگشته

باید شیمی درمانی رو شروع کنیم

تا کلا ریشه کن بشه

خدا به خاطر امام زمان شوهرتون رو شفا بده

عمل روده فوق العاده سخته

عزیزم شوهر من پارسال که درگیر شد با جراحی قسمت درگیر برداشته شد و قرار شد شیمی بشه که تشخیص انکولوژی ...

ای وای متاسفم الان حال همسرتون چطوره؟؟ مادرمنم گفتن نیاز نیست شیمی درمانی بشه اما خب گرید۱ بود .ینی تازه توده سرطانی شده بود زودتشخیص دادن اخه شیمی درمانی هم سلولهای سالم ازبین میبره کلی بیماراذیت میشه. نباید به حرفای یک پزشک اعتمادکرد باید بری چندجا ببینی نظر بقیه چیه . من پیش دوتا از بهترین آنکولوژیست ها ی تهران بردم و حتی رفتم نمونه های داخل بیمارستان گرفتم بردم آزمایشگاه خصوصی دوباره آزمایش کردن مطمئن شدم گرید ۱ . ماهم خیلی دستمون خالی بود ولی خب باهربدبختی پول جورکردیم و زود بردیم عمل شد

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم نمیدونم همسرتون الان درچ حالن ولی من فهمیدم شما ادم خیلی قوی هستی امیدوارم ودعا میکنم انشالله خدا هرچ زودتر تن همسرت  لباس عافیت بپوشونه و دل دختر کوچولت شادبشه💚 میدونم خسته ای ازلحاظ روحی ولی ناامید نباش ادامه بده خدا کنارته  

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40