2777
2789
عنوان

قیمت کله پاچه

108 بازدید | 10 پست

سلام این نصف شب شدیدهوس کله پاچه کردم خیلی وقته نخریدم به خاطر چربی بالاش کسی می دونه قیمتش حدوداچنده ؟بخوام کله پاچه روازقصابی بخرم چندمیشه ؟چون بلد نیستم نصفش کنم یکی بخرم مهمان دعوت کنم برای صبحانه جمعه دیگه مثلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله داری؟؟؟ برو یه پرس برای خودت بخر بخور😬😬

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

دقیقا نمیدونم چنده اما حدودا بالای  یه تومن هست یه دست کامل،قیمت خامش از قصابی و پخته اش از طباخی هم چندان تفاوتی نداره شاید ۱۰۰ ۱۵۰ فرقش باشه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

عزیزم نپخته ارزونتر در میاد هرجا خریدی بگو کله قشنگ نصف کنه بعد وزه هاشم جدا کن.باآبلمیو تمیز بشور بعد همشو باآب و جوش وپیاز یه بار بجوشون کف میکنه بزیز دور بعد با پیاز تفت بده ادویه فلل نمک بزن بذار بپزه 

نه چندسال پیش آماده خریدم دوست نداشتم من که خیلی وقته نخریدم حالا که می‌خوام بخرم بذاردورهم باشه

اگه تهرانی از هوس بخر پشیمون نمیشی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم نپخته ارزونتر در میاد هرجا خریدی بگو کله قشنگ نصف کنه بعد وزه هاشم جدا کن.باآبلمیو تمیز بشور ب ...

ممنون .آره خودمم بپزم تمیزتره قبلاگرفتم هم موی گوسفندداخلش دیدم هم خیلیییی چرب بودوشوربود