2777
2789

واقعا بعضیا تو این سایت چقد عجیبن، هر کی بگه از اسم بچم راضی نیستم، اسم بچش الان هرچی که گذاشته شده رو میگن این بهتره، آخه بابا طرف نمیخواد اینو بشنوه چون با تمام وجودش عاشق اسمی بوده که سالها آرزو داشته برای بچش بزاره. ولی خدایی اسم پریناز جزو ملوس ترین اسماست که همیشه امروزی بودنش رو داره در عین اصالت و معنای خوبش و ملوس و شیکه.شوهرش رفته بدون اطلاع شناسنامه گرفته به اسم آتنا😐😐در حالیکه این خانوم آرزوش بوده اسم دخترش پریناز باشه. تو پربازدیدا بود داشتم میخوندم ترکید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دلداریش میدارن دیکه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

من نمیدونم فامیلی مردا که رو بچه هست

دیگه لطفا تو اسم دخالت نکنن بزارن مادر بگه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اتفاقاً بنظر منم پریناز قشنگه هاع ولی انگار ب سنای بالاتر میخوره من خانمی دیدم ک پنجاه سالشه اسمش پرینازه 

ولی آتنا یکم جدیدتره حداقل من اطرافم پونزده ساله دیدم اتناست بزرگ ندیدم

ولی خب دوتاشونم بد نیستن

من خودم مثلاً اسمم پانیذه هیجده سالمه 

ولی خو زیاد ندیدم پانیذ باشن

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/