2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم قشنگ نیست که. من نظرم اینه که باران هرچقد که زیباست به نظرم بهار یه لول بالاتر زیباست.

اره حس خوبی داره 

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

نمیگم قشنگ نیست که. من نظرم اینه که باران هرچقد که زیباست به نظرم بهار یه لول بالاتر زیباست.

اونم دلیل شخصی خودمو دارم چون درسته هردوشون اسم یه پدیده هایی هست ولی بهار جدای از اسم یه پدیده بودن معنای سرزندگی و رویش میده. شاید الان یکی بیاد بگه نه باران هم همچین معناهایی میده.. نمیدونم.  چون نرفتم معنی کاملشو نخوندم

هردوتاشون قشنگن ولی من وایب خاصی به حس آتنا دارمحالا نمیدونم چرا انقدر پرینا طرفدار بیشتری داره

آتنا خیلی فانتزی و یونیکه هم پر مفهوم و تاریخچه دار ،ولی انقدر پری زیاده پریا پریسا پریناز پرنیا پرنیان پریوش پریچهر پریناز ...

دلیل نمیشه چون زیاده مثلش از زیباییش کم بشه ولی نظر شخصیم اینه آتنا خیلی پربارو زیباست

آتنا خیلی فانتزی و یونیکه هم پر مفهوم و تاریخچه دار ،ولی انقدر پری زیاده پریا پریسا پریناز پرنیا پرن ...

تو این اسمایی که گفتین، اونی که از بچگیم زیاد شنیدم پریسا بود و از یه دهه ای به بعد پریا. پریوش و پریچهر که خیلی افتضاحن،، پریناز رو اصلا نه در مدرسه هایی که رفتم از بچگی دیدم نه در اقوام دور و نزدیک خودم و شوهرم و خیلیا.. پرنیان هم یه دونه کلا دیدم

بنظر منم اتنا از پریناز خیلیی قشنگتره

اتنا الهه یونانیه .ولی بخاطر تکراری بودنش خوشم نمیاد وگرنه خوبه اونم

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو