واقعا بعضیا تو این سایت چقد عجیبن، هر کی بگه از اسم بچم راضی نیستم، اسم بچش الان هرچی که گذاشته شده رو میگن این بهتره، آخه بابا طرف نمیخواد اینو بشنوه چون با تمام وجودش عاشق اسمی بوده که سالها آرزو داشته برای بچش بزاره. ولی خدایی اسم پریناز جزو ملوس ترین اسماست که همیشه امروزی بودنش رو داره در عین اصالت و معنای خوبش و ملوس و شیکه.شوهرش رفته بدون اطلاع شناسنامه گرفته به اسم آتنا😐😐در حالیکه این خانوم آرزوش بوده اسم دخترش پریناز باشه. تو پربازدیدا بود داشتم میخوندم ترکید
نمیگم قشنگ نیست که. من نظرم اینه که باران هرچقد که زیباست به نظرم بهار یه لول بالاتر زیباست.
اونم دلیل شخصی خودمو دارم چون درسته هردوشون اسم یه پدیده هایی هست ولی بهار جدای از اسم یه پدیده بودن معنای سرزندگی و رویش میده. شاید الان یکی بیاد بگه نه باران هم همچین معناهایی میده.. نمیدونم. چون نرفتم معنی کاملشو نخوندم
آتنا خیلی فانتزی و یونیکه هم پر مفهوم و تاریخچه دار ،ولی انقدر پری زیاده پریا پریسا پریناز پرنیا پرن ...
تو این اسمایی که گفتین، اونی که از بچگیم زیاد شنیدم پریسا بود و از یه دهه ای به بعد پریا. پریوش و پریچهر که خیلی افتضاحن،، پریناز رو اصلا نه در مدرسه هایی که رفتم از بچگی دیدم نه در اقوام دور و نزدیک خودم و شوهرم و خیلیا.. پرنیان هم یه دونه کلا دیدم