واقعا بعضیا تو این سایت چقد عجیبن، هر کی بگه از اسم بچم راضی نیستم، اسم بچش الان هرچی که گذاشته شده رو میگن این بهتره، آخه بابا طرف نمیخواد اینو بشنوه چون با تمام وجودش عاشق اسمی بوده که سالها آرزو داشته برای بچش بزاره. ولی خدایی اسم پریناز جزو ملوس ترین اسماست که همیشه امروزی بودنش رو داره در عین اصالت و معنای خوبش و ملوس و شیکه.شوهرش رفته بدون اطلاع شناسنامه گرفته به اسم آتنا😐😐در حالیکه این خانوم آرزوش بوده اسم دخترش پریناز باشه. تو پربازدیدا بود داشتم میخوندم ترکید
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هیچکدوم از اسامی برای کودک ۱۴۰۴مناسب نیست والا🤦🏻♀️یکی از یکی چرت تراین همه اسم بروز و قشنگ
من اصلا اسامی لوس جدیدو که از معنای خوب تهی ان خیلیاشون و فقط رو تلفظ مانور میدن رو نمیپسندم.خیلی اسامی بااصالت ایرانی هستن که هنوز قرطی و شیکن مثل آریا، باربد، آرش،سورنا، فرهاد،هومان، پریناز،
عزیزم بی منطقیاهمون پریناز یه روز ۱۴ سالش بودهاتنا هم یه روز هفتاد سالش میشهاسم اتنا خیلی تکراری تره ...
دقیقا، آخه آتنا رو مذهبیا فک کنم خوششون می یاد، پریناز ایرانیه و اصیل که هیچوقت هم از مد نمی افته و دوکلمه زیبا تو خودش داره، پری و ناز که وقتی ترکیب میشه و سرهم نوشته میشه زیباییش دوچندان میشه