2777
2789
هر کس بنا به نظر شخصی خودش اسم میزارهاسم پسر من آقاعباس هست و افتخار میکنم به اسمش

نظر شخصی واقعا خوب نیست باید ادم فکر کنه اون اسم قدیمی نباشه 

رو خود منم اسم قدیمی گذاشتن 

من بعد از ۳۰ سال رفتم اسممو عوض کردم الانم خیلی ها منو به اسم جدید صدا نمیکنن و این بده

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچکدوم از اسامی برای کودک ۱۴۰۴مناسب نیست والا🤦🏻‍♀️یکی از یکی چرت تراین همه اسم بروز‌ و قشنگ

من اصلا اسامی لوس جدیدو که از معنای خوب تهی ان خیلیاشون و فقط رو تلفظ مانور میدن رو نمیپسندم.خیلی اسامی بااصالت ایرانی هستن که هنوز قرطی و شیکن مثل آریا، باربد، آرش،سورنا، فرهاد،هومان، پریناز،

نظر شخصی واقعا خوب نیست باید ادم فکر کنه اون اسم قدیمی نباشه رو خود منم اسم قدیمی گذاشتن من بعد از ۳ ...

دقیقا 

افرین 

متاسفانه بعضیا ذهنشون خیلی قدیمیه 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
نه حساس نشدم تاپیک و دیدم برام یلحظه تداعی شد که منم میخاستم بارم محیا یا مهدیس بیشتر محیا مدنظدم بو ...

نه اسمی که خودت گذاشتی شیکه

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

من اصلا اسامی لوس جدیدو که از معنای خوب تهی ان خیلیاشون و فقط رو تلفظ مانور میدن رو نمیپسندم.خیلی اس ...

سلیقه ایه

هبچکدومو نمیپسندم متاسفانه 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
کلی گفتم ..عباس رو مثال نزدم اینکه نظر شخصی منظورم درست نیست اینده ی اون فرد مهم تره

عزیز دلم خوب هر کسی اسم بچه ی خودشو طوری که دوست داره  انتخاب میکنه و در کل این انتخاب میشه نظر شخصی

بابای منم اسم منو گذاشت ستاره‌‌ قدیمی و مزخرف کلی مسخره شدم از مامانم حتی نظر نپرسیده متنفرم ازشعوضش ...

ستاره برای دوره ما خوب بود که.. خودت چه اسمی دوس داری؟ 

عزیزم بی منطقیاهمون پریناز یه روز ۱۴ سالش بودهاتنا هم یه روز هفتاد سالش میشهاسم اتنا خیلی تکراری تره ...

دقیقا، آخه آتنا رو مذهبیا فک کنم خوششون می یاد، پریناز ایرانیه و اصیل که هیچوقت هم از مد نمی افته و دوکلمه زیبا تو خودش داره، پری و ناز که وقتی ترکیب میشه و سرهم نوشته میشه زیباییش دوچندان میشه

دقیقا، آخه آتنا رو مذهبیا فک کنم خوششون می یاد، پریناز ایرانیه و اصیل که هیچوقت هم از مد نمی افته و ...

خوشگله واقعا

ولی تو بگو اصلا صغری

وقتی پدر فامیلش روی بچه هست توی اسم دیگه هیچ دخالتی نباید داشته باشه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄