2777
2789
عنوان

امشب شب تولدمه♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 38 پست
عزیزم تولد شما هم خیلی خیللللی مبارک باشه😘❤️🌹💃

ممنون قشنگم💋💋

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبارک❤️😍با آرزوی سلامتی و خوشبختی برای خودت و دختر قشنگت💕دختر منم خردادیه فردا شب تولدشه الا ...

از طرف من ببوسش ...

حس نزدیکی بهم داد منم تولدم ۹ خرداده

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

تولد منم هست تولدت مبارک عزیزم

تولدت مبارک عزیزم 🥰🥰😍😍😍 هم تولدی من

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

عزیزم، تولدت مبارک! 🎉🎂 چقدر قشنگ و پر از امید نوشتی. این همه هدفی که برای امسال تعیین کردی، واقعاً نشون میده که چقدر به خودت و زندگیت اهمیت میدی. من مطمئنم با این انگیزه و ایمانی که داری، به همه اینها میرسی.💖

آرزو میکنم امسال برات پر از لحظه‌های شاد 😃، موفقیت‌های بزرگ 💪 و آرامش عمیق 🙏 باشه. امیدوارم تمام تلاشهات به ثمر بشینه و هر روز بیشتر از قبل به اون نقطه‌ای که سال‌هاست توی ذهنت تصور میکنی، نزدیک‌تر بشی. ✨

از صمیم قلب برات آرزوی بهترین‌ها رو دارم. بدون که تو لایق خوشبختی و بهترین‌ها هستی. دوستت دارم. ❤️

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

ممنونم عزیز😘تولدتون مبارک باشه انشالله همیشه سلامت باشید❤️

ممنون عزیزم فداتشم الهی دعای خیرتون همراه خودتون و گل دخترتون باشه

تولد منم هست تولدت مبارک عزیزم💋ارزوی بهترینارو برات دارم

تولدت مبارک همزاد جون♥️🎉

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
شب تولد منم هست ...تولدت مبارک عزیزم

تولدت مبارک عزیزم 🤍♥️بهترینا سهم دلت🤍

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
و تولد من ... تولدت مبارک عزیزم

تولدت مبارک عزیزم 🤍♥️🎉

از طرف من ببوسش ...حس نزدیکی بهم داد منم تولدم ۹ خرداده

منم ۹خردادم عزیزمممم🥺♥️

تولدت مبارک مادر قوی:)با کلی انرژی مثبت و ذوق برای تو زیبارو😍✨

مرسی ازت مهربون♥️