2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم

212 بازدید | 20 پست

بچه ها ۸اردیبهشت آخرین پریودیم بود من ده روزی میشه چند روز ترشح آبکی و گشنگی و تکرر ادرار و تهوع و یک نقطه از زیر دلم سمت چپ درد می‌گرفت گاهی پهلوهام 

سه چهار روزه فقط تکرر ادرار دارم گاهی زیر دلم تیر میکشه نفخ دارم وقتی کار میکنم یا زیاد سرپا باشم کمرم و‌پهلوهام درد میگیره 

بنظرتون اینا از بارداریه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ازمایش خون بده تا مطمعن شی اگر زیر دلت سمت راست یا چپ درد شدید مثل تیر کشیدن داشت حتماااا برو س ...

دیشب فقط درد شدید داشتم سمت چپم آخه دیروز خیلی کار کردم از ظهر دردش شرو‌شد اما چون نتونستم استراحت کنم ادامه دار شد وقتی خوابیدن نصف شب پاشدم اروم‌شده بود

زوده بابا من بعد بیست روز تاخیر رفتم چخبره تازه امروز موعدت بوده یکم صبرکن عزیزم

ده روزه همش اذیتم دیگه کلافه شدم دلم میخواد زودتر بفهمم هستم یا نه بلاتکلیفی مغزم رو ترکونده

دیشب فقط درد شدید داشتم سمت چپم آخه دیروز خیلی کار کردم از ظهر دردش شرو‌شد اما چون نتونستم استراحت ک ...

نمیخوام بترسونتمت انشاالله که چیزی نیست چون گفتی دردش اروم شده من خارج از رحم داشتم که اینجوری دلم درد میکرد شدید اروم و قرار نداشتم اصلا ولی خداروشکر تو میگی اروم شده فکر نمیکنم اینجوری باشه ولی ازمایش خون محض اطمینان بده اگر منفی باشه چیزی نیست اگر مثبت بود بگو دکتر برات سونو داخلی بنویسه انشاالله چیزی نیست عزیزم

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️
بنظرت شنبه برم آز زود نیست؟میشه ۳۵روز

عزیزم از لحاظ فرایند لقاح باید ۲ الی ۳ هفته از روزی که لقاح انجام شده گذشته باشه تا سطح هورمون مخصوص بارداری بدنتون که اج سی جی هستش بره بالا در حدی در خونتون قابل تشخیص باشه 

آخه من یه بچه دارم سر اون باردار بودم اما بی بی چکم منفی میزد

عزیزم من علائم بارداریم سر دوتا بچه هام کاملن متفاوت بود . اولیو چهار هفتگی فهمیدم دومیو ۴ ماهه بودم فهمیدم .فردا تست بزن دوتا چن روز دیگه برو ازمایش

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

آخه من یه بچه دارم سر اون باردار بودم اما بی بی چکم منفی میزد

عزیزم من علائم بارداریم سر دوتا بچه هام کاملن متفاوت بود . اولیو چهار هفتگی فهمیدم دومیو ۴ ماهه بودم فهمیدم .فردا تست بزن دوتا چن روز دیگه برو ازمایش

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

دیشب فقط درد شدید داشتم سمت چپم آخه دیروز خیلی کار کردم از ظهر دردش شرو‌شد اما چون نتونستم استراحت ک ...

درد ناحیه زیر شکمی میتونه بصورت مقطعی و یک الی دو روزه بخاطر فرایند تخمک گذاریتون باشه عزیزم