2777
2789
عنوان

واسه نامزدم کادو تولد خریدم میخاد عوضش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 42 پست
واقعااا حس بدیههه بابا کادوعه نباید بزنن تو ذوق

☹️آره من با هزار ذوق خریدم مجردی تن هرکس میدیدم عاشقش میشدم تازه میخواستم شلوار رنگش هم بخره استایل جین تور بزنه جین کاغذی های یه کوچولو ضخیم بود نهایتا هوا خنکی میپوشیدی دیگه یا مهمونی شوهر من درکل همیشه تو ذوقت میزنه مثلا پول جمع کردم دوتا پیرهن براش خریدم میگه من پول دادم تو خرید کنی برا خودت نه من برا خودت خرید کرده بودی بیشتر ذوق میکردم الان یکو نیم ساله من دیگه هیچی براش نخریدم 😂

راحت ک ارهولی من وقتی یکی با علاقه یک چیزی واسم خریدهینی همه چیشو خوشش اومدهچون طرفمو دوست دارمم میپ ...

خب اون دوست داره چیزی عشقش خریده رو بپوشه و بهشم بیاد، این مسائل کوچیکو بزرگ نکن

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ناراحت شدی خب؟ اینکه پپل دادی گرفتی بندازه یه گوشه بهتره؟ شاید واقعا بهش نمیاد، چه عیبی داره عوض ...

چون من رنگشو دوس داشتم

چون تایم گزاشتم با علاقه اونو خریدم

بهش نمیاد؟بندازه ی گوشه!ولی اینطوری نگه

ینی‌چی نمیاد بابا

رنگ پوستش گندمیه همه رنگ بهش میاد:/

ی خاطر من اصن میپوشید ی چن بار ینی چی

☹️آره من با هزار ذوق خریدم مجردی تن هرکس میدیدم عاشقش میشدم تازه میخواستم شلوار رنگش هم بخره استایل ...

اه اه اههههه

من خیلی بهم برخوردهههههههههههه

من انتظار دارم طرفم خوششم نیاد ب خاطر دل من همونو بپوشه

وای وای بعضیا چقدر بی ذوقنننخوب کردی نخریدی😂😂

شوهر من فقط یک ماه بعد عروسی مون روز مرد گفتم براش شلوار بخرن یه شلوار جنس خوب خونگی خریدن واقعا جنسش عالی بود ک اول گفت این بیرونیهههه؟؟ گفتم ن بنده خدا هم ذوق کرد هم تعجب چون من جایی نرفتم از طرفی قهرم بودیم گذاشتم جلو کمدش نوشتم روزت مبارک☹️

اسی باور کن همسرت یک درصدم فکر نمیکرد تا این حد بهت برخوره

فقط کافیه این تاپیکت رو بهش نشون بدی 

اونوقت عمق فاجعه رو درک میکنه😄 

میدونم با کلی دوق خریدی و زد تو ذوقت ولی اکثر مردها نمیفهمن

حالا سخت نگیر 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

چون من رنگشو دوس داشتمچون تایم گزاشتم با علاقه اونو خریدمبهش نمیاد؟بندازه ی گوشه!ولی اینطوری نگهینی‌ ...

چی بگم، من بودم بنظرم ناراحت نمیشدم. من و همسرمم دوست بودیم قبلا هرموقع چیزی میخریدیم میگفتیم مثلا اگه دوسش نداری عوضش کن. چیز زیاد خاصی نبود به نظرمون

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵