2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت پدر خوبی برای اون بچه هست؟دلیل این سرد شدنت چیه؟

پدر عالی نیست کلا همه چیز به حال خودش بستگی داره من و بچه براش اولویت بعدی هستیم من که هیچی اصلا نمی‌بینه منو اما برای بچه هم اول خودش حالشو داشته باشه یکم خوبه اگر نه بچه رو هم نمی بینه

والا بخاطر ما که مامانم وایساد همش دعوا روانیمون کردن الان یه بی اعصابم کاش اصلا بچه نمیاوردی

من اصلا نمیزارم کار ب اونجا بکشه به خاطر بچم همش سکوت میکنم ک اذیت نشه 

خب با یه جمله که دوستان اینجا نمیتونن برات پرونده موندن یا طلاق رو ببندن

به نظر من اگه قبلا سرد نبوده ببین دلیل سردی بینتون چیه. گاهی خود بچه عاملشه.توجه ناخواسته مادر به بچه کم کم پدر رو دور میکنه

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
الان میان میگن گور بابای بچه برو خودتو دریاب ولی پس فردا خدایی نکرده بچه طوریش بشه همینا میریزن سرت ...

من خودم اصلا طاقت دوریه یچمو ندارم اگر یک درصد بفهمم این زندگی به نفعش نیست هر جوری هست با خودم میبرمش یا میبرم یا خودم می مونم 

پدر عالی نیست کلا همه چیز به حال خودش بستگی داره من و بچه براش اولویت بعدی هستیم من که هیچی اصلا نمی ...

شرایط مالیت چطوره ؟اگر قراره برگردی خونه پدرت ؟سلامت روان بچت به خطر نمیفته؟؟خدا همه پدرمادرا رو حفظ کنه اما گاهی وقتا ممکنه پدربزرگ مادربزرگ دایی خاله اجازه دخالت تو تربیت بچه به خودشون بدن...

بچت کجا حالش بهتره هم جسمی هم روحی..

شاید الان اکثرا بیان بگن به فکر خودت باش 

اما من میگم بچه ای ک اولویت اول پدرش نباشه اگه از اولویت اول مادرشم خارج بشه داغون میشه

افسرده میشه

کاش برای زندگیتون تلاش کنید مشاوره برید

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

ولی اگه همیشه ایرادات اخلاقی داشته که به سختی تحمل کردی ، الان با بودن بچه شرایط سخته و لازمه فداکاری کنی .بالاخره مسئولی در برابرش. اگه شرایط قابل تغییره ، گذشت کن و برو سمتش برای بهبود رابطتون 

اگه قابل تغییر نیست ولی قابل تحمله گذشت کن برای بچه 

شرایط مالیت چطوره ؟اگر قراره برگردی خونه پدرت ؟سلامت روان بچت به خطر نمیفته؟؟خدا همه پدرمادرا رو حفظ ...

واسه من بچم همیشه اولویت اول هست همیشه حتی اگه بخوام برم تنه‌اش نمیزارم با خودم میبرمش 

بچه هایی که با همه وجود موافق طلاق بودن و میگفتن فقط جدا بشید و تموم کنید جهنم رو ، تو خیلی از موقعیت ها همون بابا یا مامان بد رو کنار همدیگه میخوان.