2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=383783730]شرایط مالیت چطوره ؟اگر قراره برگردی خونه پدرت ؟سلامت روان بچت به خطر نمیفته؟؟خدا هم ...

روح پدر عزیزت شاد باشه ...

ایشالا که زندگیت درست بشه عزیزم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
خب رابطتون قبل بچه چطور بوده؟؟؟؟

قبل بچه هم خوب نبود ربطی به بچه دار شدن نداره منتها من خودم بچه بودم عقل نداشتم فکر میکردم بچه بیاد درست میشه بعد بچه هم دوست داشتم الان هم خیلی احساس مسولیت میکنم نسبت به بچم و خیلی هم به همدیگه وابسته هستیم 

قبل بچه هم خوب نبود ربطی به بچه دار شدن نداره منتها من خودم بچه بودم عقل نداشتم فکر میکردم بچه بیاد ...

بذار بچه بزرگ تر بشه . صبوری کن تا اونموقع 

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
شرایط مالیت چطوره ؟اگر قراره برگردی خونه پدرت ؟سلامت روان بچت به خطر نمیفته؟؟خدا همه پدرمادرا رو حفظ ...

و اینکه خیلی مشاوره رفتم اما تنهایی فایده نداشت همسرم اصلا اعتقادی به مشاوره نداره 

و اینکه خیلی مشاوره رفتم اما تنهایی فایده نداشت همسرم اصلا اعتقادی به مشاوره نداره

هر مردی ی نقطه ضعفی داره بالاخره ...باهاش حرف بزن 

حتی شده محبت کن

خواسته هاتو ب زبون بیار 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
بذار بچه بزرگ تر بشه . صبوری کن تا اونموقع

بضی وقتا دلم میخواد یکم در کنار مادر بودن همسر باشم همسر کسی که براش مهم باشم منو ببینه خیلی سخته خیلی مخصوصا اینکه زن بی دست و پایی نیستم میتونم از عهده خودم و بچم بربیام اما میترسم از لحاظ عاطفی بچم اذیت بشه