2777
2789

البته که به اجازه ما ربطی نداره

ولی با این دیدگاه که دو نفر که باهم ازدواج کردن و وارد یه رابطه شدن تا آخر عمر و تحت هر شرایطی باید ادامه بدن به شدت مخالفم

ممکنه هردو نفر یا حتی یکیشون دیگه احساس خوبی از اون رابطه نگیره، و اگه حتی یه طرف ماجرا از زندگی مشترکش راضی نباشه، به نظرم اون ازدواج به پایان رسیده

ولی شهامت و قدرت بیان و پذیرش عواقبش رو باید داشته باشه، نه اینکه یه آقا هم همسر داشته باشه و هم معشوقه

راستش خودم هرگز تو زندگی که شوهرم دیگه منو نخواد یا با کسی دیگه ارتباط عاطفی داشته باشه نمیمونم، چون قطعا لیاقت من نیست و تمام توجه همسرم باید برای من باشه

ما یکی داریم تو فامیل اقاهه رفته به زنش گفته من همه حق و حقوقتو میدم حتی اضاف بیا جدا بشیم من از زندگیم راضی نیستم .و میخوام ازدواج کنم زنه هم گفته بمیرمم طلاق نمیگیرم 

مرده هم رفته روش یه زن صیغه کرده و باهم زندگی میکننن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفت درسته میدونی تو ایران حضانت بچه و زجری که براذطلاق میکشی مانع میشه وگرنه خیلیا رضایت از زندگی ن ...

کی این حرف زده! لطفا علم آگاهی ها دادگاهی حقوقی نقش ها ببرین بالا 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

منم کاملا با شما موافقم

شاید به نظر خنده دار بیاد ولی من قبل ازدواج بارها و بارها به شوهرم گفتم هرجا احساس کردی دیگه علاقه و عشق اول رو به من نداری مستقیما عنوان کن

چون اگر خیانت ببینم یا احساس کنم طرف مقابل منو نمیخواد و با زور ادامه میده واقعا برام سخته

حرفت درسته میدونی تو ایران حضانت بچه و زجری که براذطلاق میکشی مانع میشه وگرنه خیلیا رضایت از زندگی ن ...

دقیقا

تو ایران، طلاق مثل یه دالان وحشته

با وجود جامعه هنوز تا حد زیادی سنتی و وابستگی مالی زن به مرد، از اون طرف مهریه و ترس مردها

ولی زندگی هایی که با این اجبارها، مثل ترس مرد از مهریه یا بی پناهی مالی زن ادامه پیدا میکنه هیچ کیفیتی ندارن، صرفا جهنم مطلقه

ما یکی داریم تو فامیل اقاهه رفته به زنش گفته من همه حق و حقوقتو میدم حتی اضاف بیا جدا بشیم من از زند ...

زنه اینجا واقعا باید برای خودش ارزش قائل میشده

به هر قیمتی موندن و ادامه دادن که چی

به زور که یه نفر نمیشه نگه داشت

چیزی که تو کتابه حقوق خوندی اجرا نمیشه خانوم جونم منم حقوق خوندمیبار پام ب دادگاه باز شده دیدم چقد ا ...

محاله شما حقوق خونده باشین و سرکار با دادگاه داشته باشین یا داشتین،

اینم جهت علم آگاهی خانواده میگم  تا پایان هفت سالگی حضانت با مادر هست و دو مورد دیگش هم اگ پسر باشه سن 15 سالگی حضانت درمیاد و دختر 9 سالگی 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

منم کاملا با شما موافقمشاید به نظر خنده دار بیاد ولی من قبل ازدواج بارها و بارها به شوهرم گفتم هرجا ...

من و نامزدم هم راجع به همین حرف میزدیم

من بهش گفتم واقعا اگه یه جایی دیدی من اونی که میخوای دیگه نیستم یا جایی دیگه دلت لرزید، صادقانه بگو، دنبال خیانت نرو، چون من خودم زودتر میرم

ولی برعکسش رو اصلا نمیتونه قبول کنه، مغز مردسالارش بهش اجازه نمیده

محاله شما حقوق خونده باشین و سرکار با دادگاه داشته باشین یا داشتین،اینم جهت علم آگاهی خانواده میگم ...

😂💓من نخوندم حقوق شما خوندین خیلی ممنون که گفتی تا هفت ساله نمیدونستم واقعا

پدر نوزاد و میاد وحشیانه از مادر میکیره میبره 

یا زن ازدواج میکنه میخاد بیاد ازحق دیدن بچش استفاده کنه هربار میگن نیست و نمیزارن ببینتش 

یه مامور ساده میفرستن دم در هیج حکمی نداره بچه رو نشون نمیدن و این چرخه ادامه داره

کتاب و حکم درسته نحوه اجراشم مهمه

اره هر دو طرف مرد و زن زجر میکشن کلی بایذ با ابرو ریزی جدا بشن قانون یجوریه

هم قانون داغونه

هم اوضاع فرهنگی جامعه

طلاق یه جایی مثل تهران اونقدر بار سنگینی نداره

ولی تو شهرای کوچیک اصلا قابل پذیرش نیست به راحتی

به همین خاطر اینهمه زندگی درب و داغون و بی کیفیت وجود داره که تحت هر شرایطی دو طرف دارن ادامه میدن و زجر میکشن