2777
2789
عنوان

به آدم های متاهل اجازه دوباره عاشق شدن میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 46 پست

هیچکس زوری نمیتونه تو یه رابطه بمونه حتی با تهدیدای وحشتناک

اره اوکیه حس یه نفر تموم بشه

اما این دلیل خیانت نیست یا جرعتشو داشته باش بگو جا زدم بگو نمیخوام تمومش کن برو با هر کی که میخوای اگر جرعتشو نداری اینکارو کنی پس بمون و بساز

هم قانون داغونههم اوضاع فرهنگی جامعهطلاق یه جایی مثل تهران اونقدر بار سنگینی ندارهولی تو شهرای کوچیک ...

دقیقا مرد اصلا میگه مهریه چرا بدم زورشون میاذ میخان تلافی کنن یارو ماشبنو داده برارمهریه بعد رفته بود ماشبنو یجا پارک بوده اتیش زده!!! یا هی میگه بعدا فلانی گیر میارم کتک بزنم ال کنم 

اینا تو شهرستانا اتفاق میفته  عادی نیس مثلا زن و مرد بگن تفاهم نداریم خذافز😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکس زوری نمیتونه تو یه رابطه بمونه حتی با تهدیدای وحشتناکاره اوکیه حس یه نفر تموم بشهاما این دلیل ...

دقیقا

هم میخوان مزیت های زندگی متاهلی رو داشته باشن و اعتبارش 

هم معشوقه شون رو نگه دارن

عاشق شدن دوباره جرم نیست

این عدم شهامت و دورویی هست که بده

😂💓من نخوندم حقوق شما خوندین خیلی ممنون که گفتی تا هفت ساله نمیدونستم واقعاپدر نوزاد و میاد وحشیانه ...

نه اینم اشتباه گفتین لطفا از پشت گوشی و صدای دور بری حرفها توجه نکنین ،این همه کاربر خانم اینجا وجدا شدن هست درمیان شون اگ یک موردش پیدا کردین جهت اجرا ملاقات بافرزندش این داستان ها داشته باشه ،منو داخل اون تاپیک صدا بزنین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه اینم اشتباه گفتین لطفا از پشت گوشی و صدای دور بری حرفها توجه نکنین ،این همه کاربر خانم اینجا وجدا ...

الان بزادرشوهر من میخاد بچشو بیاره پیش خودش هشت  سال تمومه 

مادرشم شوهر کرده یکسال نذاشت پسرشو بیینه یا بیاره الان با حکم قانونم رفت بچشو بیاره ب بچه گفته بابات ببرتت دیکه نمیارتت بچه ترسیده گفنه من باهات نمیام مامور هم گفنه برو فعلا 

خب این حقی که پدر این بچه داره چی میشه؟ در ضمن اشافه کنم شوهر جدیدش هی بارتبر قمه میاد دم در مانع دیدن بچش میشه ازونم شکایت کرده ولی تا الان یکسال کاری پیش نرفته با دوتا وکیل

الان بزادرشوهر من میخاد بچشو بیاره پیش خودش هشت سال تمومه مادرشم شوهر کرده یکسال نذاشت پسرشو بیینه ...

شما مگه نمیگفتین بچه حضانت پیش مادرش نداره! چطور پس بچه شون پیش مادرشون هست پس لطفا نگین ک مادر حق نداره ، بله چون بچه دوست نداره به هردلیلی باباش ببینه واجرا حکم نمیشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما مگه نمیگفتین بچه حضانت پیش مادرش نداره! چطور پس بچه شون پیش مادرشون هست پس لطفا نگین ک مادر حق ن ...

نه حرف من فقط زن نیست  میگم قانون اجرا نمیشه مرد هم دیدم سه تا بچه رو گرفته برده خونه زن صیغه ایش زن بیچارشم بخاطر بچه ها طلاق نگرفت موند خونه خودش تاذبچه هارو بیارع پیشش

اقا و خانم نداره بچه اهرم فشاره تو ایران دست مرد باشه یجور دست زن باشه یجور دیگه همون کامنت اول گفتم شما گفتی اشتباهه

شما مگه نمیگفتین بچه حضانت پیش مادرش نداره! چطور پس بچه شون پیش مادرشون هست پس لطفا نگین ک مادر حق ن ...

من یه مادرم خب اگه همسرم بچه رو همیشه ببینه مشخصا وقتی بخاد هفت سالگیش ببرتش بچه باهاش میره 

ولی با دعوا و هر کاری باعث بشم بچه رو نبینه میتونم بچه رو متنفر کنم و بقول شما یگم بچه خودش دوسنداره با پدرش بره که وجدان خیلی خانما احازه نمیده اینو

صحبت من اینه تو این مدت که نذاشت پدرش ببرتش چرا قانون کاری نکرد

زنه اینجا واقعا باید برای خودش ارزش قائل میشدهبه هر قیمتی موندن و ادامه دادن که چیبه زور که یه نفر ن ...

تازه هر روزم براشون نقشه میکشه آبرو ریزی میکنه 

بیشتر شوهرش ازش متنفر میشه 

فکر کن مرده به کسی نگفته بود میخوام زن بگیرم 

فقط به زنش گفته بود که زنشم همه جا رفت جار زد شوهرم فلانیو گرفته

نه حرف من فقط زن نیست میگم قانون اجرا نمیشه مرد هم دیدم سه تا بچه رو گرفته برده خونه زن صیغه ایش زن ...

دیگه ببینین هیج نسبتی نداره اون خانمه باشما ها پس خودش میدونی هر شرایطی تحمل کنه ،بابت بچه هم هشت سالش شده چرا اقدام حضانت نداشتن برادر شوهرتون؟

دیگه ببینین هیج نسبتی نداره اون خانمه باشما ها پس خودش میدونی هر شرایطی تحمل کنه ،بابت بچه هم هشت سا ...

یکسال میرفت دم در با دعوا شوهر جدیدش میومد تبر و قمه میکشید فیلماشم ب قاضی دادن چنبارکتک کاری کرده اما برادرشونرم دستشم بالا نیاورده یه وقتی علیه ش استفاده نکنن تو این مدت ده تا پرونده درست کردن و نذاشتن بچه رو ببینه

من یه مادرم خب اگه همسرم بچه رو همیشه ببینه مشخصا وقتی بخاد هفت سالگیش ببرتش بچه باهاش میره ولی با د ...

چون ارتباطی نداره به قانون دادگاهی مقدور کرده دیگه خارج از مقدورات هیچ وقت دخالت نداشته کاری نداشته ،دیگه مادر سا پدر اجازه ندن وشستشوی مغزی بچه بدن وجدان خودشون باید جواب بدن و اینم بگم بچه های الان تا سن پنچ سالگی بچه هستن نهایتش ولی کامل متوجه هستن درک دارن ،برادر شوهرتون هم بگین بیخیال بشه اقدامات هاشون بدتر پروسه دادخواست ها وناهنجاری ها اضاف میشه و اون بچه شون هم ناآرام تر میشه وشخصیت سالم تربیت نمیگیره ،بلاخره پسر هست جای نگرانی نیست خودش بخواد تو شرایط نرمال وآرامش دلش هم برای باباش تنگ میشه وحتی مادرش هم مانع بشه بچه به اقدام های دیدار یواشکی داره واسه باباش ،پس اون طفل معصوم بگین اذیت میشه کاری نداشته باشه بچه خودش اقدام میکنه نگران نباشه ،مهم سلامتی آرامش وضیعت پسرشون باشن