2777
2789
عنوان

مریض شدم اما شوهرم رفته مراسم عموش

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 66 پست
خوب تو هم مراسم رفتی هم سر خاک کی باورش میشه مریضی میگن تمارض

دقیقا درست گفتی به زور مسکن قوی خودمو سرپا نگه داشتم و رفتم 

البته بیشتر به خاطر مامانم و خواهرم بود که میومدن مسجد و زشت بود نباشم 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم عزادار خیلی کلافه است.همسرت هم عموش فوت شده،هم اینکه همش در حال راه انداختن مراسماته.بایدم کمک ک ...

همیشه همینه اگه فقط همین یه بار بود قطعا درک میکردم 

جالبه تازه با همه این فداکاری ها میگه تو همش به فکر خودتی ...

راز رابطه خوب فقط یه چیزه 

هرچی بیشتر بخودت اهمیت بدی مرد هم بیشتر بهت اهمیت میده

و هرچی به مرد توجه کنی مرد بیشتر بخودش توجه میکنه

مثل مامانش براش نباش توی هرچیزی اول خودتو در نظر بگیر

یاد زن عموم افتادم بابا بزرگم فوت کرده بود اونم همش ب عموم میگفت من مریضم تو حق نداری منو تنها بذاری

یکم درکتون رو بالا ببرید و مستقل بشین یعنی چی همش وابسته شوهر

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

یاد زن عموم افتادم بابا بزرگم فوت کرده بود اونم همش ب عموم میگفت من مریضم تو حق نداری منو تنها بذاری ...

عزیزم من کلا چنین اخلاقایی ندارم 

و اگه با دقت خوانده باشید گفتم همیشه همینجوریه نه فقط الان 

الآنم نه بهش زنگ زدم نه حرفی زدم فقط دلم گرفته بود اینجا گفتم 

چه زبون تند و تیزی دارید ماشالا 

راز رابطه خوب فقط یه چیزه هرچی بیشتر بخودت اهمیت بدی مرد هم بیشتر بهت اهمیت میده و هرچی به مرد توجه ...

آره متاسفانه همیشه می‌خوام راضیش کنم فقط و مطابق میل اپن باشم 

عزیزم من کلا چنین اخلاقایی ندارم و اگه با دقت خوانده باشید گفتم همیشه همینجوریه نه فقط الان الآنم نه ...

عزیزم اگ اینجوره و همیشه بی تفاوت رفتار میکنه حق داری ناراحت بشی

ببخشید عزیزم قصد بدی نداشتم

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

عزیزم اگ اینجوره و همیشه بی تفاوت رفتار میکنه حق داری ناراحت بشیببخشید عزیزم قصد بدی نداشتم

خواهش میکنم عزیزم 

الان سه روزه عموش فوت شده این یه سره اونجاست خود عموش دو تا پسر داره کلی پسر دایی و پسر عمو هستن ولی این همه کارا رو به عهده گرفته بعد نسبت به زن و بچش اینقدر بی تفاوت ...