از دیشب مریض شدم ولی با بی تفاوتی کامل رفتار کرد باهام
سه روزه عموش فوت کرده همش اونجا بوده و کمک میکرده ظهر هم رفتیم مسجد با وجودی که خیلی بی حال بودم عصر هم سر خاک بازم شب رفته اونجا هنوزم نیومده دریغ از یه زنگ که بزنه حالم رو بپرسه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یاد زن عموم افتادم بابا بزرگم فوت کرده بود اونم همش ب عموم میگفت من مریضم تو حق نداری منو تنها بذاری
یکم درکتون رو بالا ببرید و مستقل بشین یعنی چی همش وابسته شوهر
وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️
عزیزم من کلا چنین اخلاقایی ندارم و اگه با دقت خوانده باشید گفتم همیشه همینجوریه نه فقط الان الآنم نه ...
عزیزم اگ اینجوره و همیشه بی تفاوت رفتار میکنه حق داری ناراحت بشی
ببخشید عزیزم قصد بدی نداشتم
وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️
عزیزم اگ اینجوره و همیشه بی تفاوت رفتار میکنه حق داری ناراحت بشیببخشید عزیزم قصد بدی نداشتم
خواهش میکنم عزیزم
الان سه روزه عموش فوت شده این یه سره اونجاست خود عموش دو تا پسر داره کلی پسر دایی و پسر عمو هستن ولی این همه کارا رو به عهده گرفته بعد نسبت به زن و بچش اینقدر بی تفاوت ...
خب بهر حال مراسم عموشونه واجبه آدم تو اون روزا به عزیزانش احتیاج داره بهتره همراهشون باشه اما اگر همیشه همسرتون بی توجهن شما هم کمی مریضه یا حال نداره کمتر محل بذارین