2777
2789
عنوان

مریض شدم اما شوهرم رفته مراسم عموش

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرشوهرم تو کرونا فوت کردن ما تهرانیم اونا شهری دیگه بودن پسر کوچیکم شبش مریض بود بازم گفتم اشکال نداره سپردم مادرم رفتیم شهرستان با اتوبوس ماشینمون رو فروخته بودیم به محض رسیدن مادرم زنگ زد گفت بچه حالش بد شده بردیمش،بیمارستان من از اتوبوس پیاده شدم داماد همسرم اینا اومده بود دنبالمون اونقدر حالم بد بود کمکم کرد برم بلیط بخرم واسه برگشت چون گریه می کردم اونوقت همسرم قهر کرده بودن که بچه مریضه باید برگردم و میگفت مادرت چرا زنگ زده ؟هیچوقت یادم نمیره تمام طول شب رو تنهایی تو اتوبوس گریه کردم بچم حالش خیلی بد بود تا رسیدم بیمارستان بستری شد و دو رورم موند اما همسرم دو روز هیچی نپرسید حتی نپرسید رسیدم یا نه ؟ اونام که هیچی از اون موقع یاد گرفتم کار درست رو انجام بدم اولویتم خودم باشه انتظاری هم نداشته باشم هنوزم یادم میفته حال بچم رو گریه می کنم 

من پدرشوهرم تو کرونا فوت کردن ما تهرانیم اونا شهری دیگه بودن پسر کوچیکم شبش مریض بود بازم گفتم اشکال ...

عزیزم 💔 

مردا وقتی پای خونوادشون وسطه خیلی بی رحم و بی منطق میشن

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

خیلی واستون ناراحت شدم شما یه خانم تحصیلکرده و فوق‌العاده هنرمند و کدبانو هستی چرا اینجوری باهاتون رفتار میشه شمارو باید رو سرشون بذارن به خدا همه آرزوی همچین عروسی رو دارن.دو تا بچه دست گل هم واسشون آوردی دیگه چی میخوان؟! 

خیلی واستون ناراحت شدم شما یه خانم تحصیلکرده و فوق‌العاده هنرمند و کدبانو هستی چرا اینجوری باهاتون ر ...

سلام خیلی ممنون از محبتتون متاسفانه تا بوده همین بوده 😔

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...