2777
2789
عنوان

بزرگترین آرزوتون برای ده سال اینده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4971 بازدید | 270 پست
اینکه خدا دوباره بهم نگاه کنه و دستمو بگیره و نشونه هاشو تو زندگی و تو تک تک ثانیه ها و نفس کشیدنام ...

واییی چقدر حرف دلم رو زدی دلم میخواد زندگیم سرشار از عشق به خدا باشه و دلم میخواد دوباره مثل قدیم ها با خدا دوست باشم🥺❤

می رود عمر چه در بند جهانید شما؟🥲💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده باشم، ده سال دیگه زنده نباشم، لطفا هرکس تاپیکم خوند دعا کنه زود بمیرم چون زندگی پوچه فقط بار گناهان زیاد میشه با عمر زیاد. اعتقاد به زندگی و عمر طولانی ندارم. نظرتون هم برای خودتون محترم ریپلای نکنید.

ده سال دیگه 27 سالمه🤭❤یه زن موفق،شاغل،پولدار و مهاجرت کردم در حال لذت بردن از زندگی😎✨ و همه کار ها ...

منم ۲۷ سالم میشه یعنی ۱٠ روز دیگه ۱۷ سالمه و دوست دارم مهاجرت کرده باشم

واییی چقدر حرف دلم رو زدی دلم میخواد زندگیم سرشار از عشق به خدا باشه و دلم میخواد دوباره مثل قدیم ها ...

دقیقا عزیزم منم مدتی هست از خدا فاصله گرفتم و واقعا کمبود دارم تو زندگیم نمی‌دونم چطوری و از کی دقیقا شروع شد ولی میدونم مدت طولانی حداقل برای من هست که دیگه اونجوری که باشید لمس نمیکنم حس نمیکنم 

قبلا فوق‌العاده بود و چقدر اون موقع شکر گذار بودم و همیشه هم بابتش از سر ذوق گریه میکردم که خدا هوامو داره

خواهرم ازدواج کرده خوشبخت شده ، پدر مادرم سالم و سر حال هستن ،سایه شون بالا سرمونه ان شاءالله 🤲

داداشم بچه دار شده خدا بهشون یه نی نی سالم و صالح  عطا کرده 

منم تو خونه خودم که دو تا خواب داره ، حياط داره، تو حیاتم کلی گل و گیاه داره با مرغ و خروس 😍 ، با دخترم و پسرم شوهرم مشغول بازی هستیم🥲

بگو ان شاءالله 🤲😊😘

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

کارنامه پسرهام که دوقلو هستن بگیرم پسرهای سالم صالح که نور امید زندگیم باشناسمم زهرا هست دعا کنید خد ...

انشاءالله ❤❤🤲🏻

خواهرم ازدواج کرده خوشبخت شده ، پدر مادرم سالم و سر حال هستن ،سایه شون بالا سرمونه ان شاءالله 🤲دادا ...

آخی چه باحال🌿💚😂

منم ۲۷ سالم میشه یعنی ۱٠ روز دیگه ۱۷ سالمه و دوست دارم مهاجرت کرده باشم

عههههه پیشاپیش تولدت مبارک هــپی مپــــــی خوشگل خانم💃😍 انشالله هر چی روی شمع امسالت اروز خوب کنی براورده شه عزیزم💋🌸

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

دقیقا عزیزم منم مدتی هست از خدا فاصله گرفتم و واقعا کمبود دارم تو زندگیم نمی‌دونم چطوری و از کی دقیق ...

دقیقا من فهمیدم هیچ کس رو غیر خدا ندارم درسته باهاش قهر میکنم ولی میدونم غیر از خدا و بهتر از خدا نمی تونه بهم کمک کنه