2777
2789
عنوان

مراحل طلاق و کسی میدونه

223 بازدید | 12 پست

چطوری درخواست دادید از کجا شروع کردید 

مستاجرم ولی قولنامه به نام خودمه 

کرایه رو خودم واریز میکنم 

خرج خونه رو خودم میدم 

مهریه رو ببخشم راحت تر طلاق میده یا نه نبخشم 

اعتیاد داره و بیکاره راحت میتونم ثابت کنم یا نه 

از درخواست تا طلاق چقد طول میکشه 

میتونم راحت بچهامو ازش بگیرم یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر اعتیادش میتونی طلاق یکطرفه بگیری

یه خانمی که باهاش معاشرت دارم بخاطر اعتیادش به شیشه فکرکنم طلاق گرفت بچه رو هم حضانتشو گرفت

ولی این رو هم به قاصی گفت که کمپ بردمش و شوهره فرار کرده .. قاضی هم خودش برای تحقیق میفرسته 

میگه قاضیه خوب بود دلسوز بود

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

توافقی نگیر عزیز باید از مقداری از مهریه ات یا بیشترش بگذری و حصانت هم سخت میشه برات

حق طلاق داری ..با یه وکیل مشورت کن.. باحق طلاق هم مهریه خیالت راحته و هم حصانت

فقط اینو بگم اون خانمه که طلاق گرفته میگه برای اینکه سریع طلاقمو بگیرم قاصی گفتش ببخشی سریعتر می تونی طلاق بگیری و دردوسرش کمتره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

چرا زنان مظلومن🥺🥺🥺🥺 البته بلانسبت عده ای کاسبن. عده ای هم خوش شانس . بقیه مظلوم

مظلومم نیستم خودم دارم زندگیمو اداره میکنم خداروشکر فقط میخوام شر این حیوون از سرم کم بشه انگار یه نون خور اضافه تو این خونه 

راحت میتونم ثابت کنم یا خیلی طول میکشه

اون بهم گفت قاصی خودش خوب بود.و پیگیر و هرکسی اینکارو نمی کنه

اگه از فرار از کمپش مدرک داری یا اینکه نمیره

اگه از اینکه خرجی نمیده مدرک داری و پولی که برای اجاره میدی با کارت بانکی خودته ..گردش حساب 

برای کار دادگاه حتما یه جلسه برای مشورت وکیل برو وکیلت اگه خوب نباشه فقط کارتو طولانی می کنه باید وکیلت خوب باشه