2777
2789
عنوان

مامانم میگه رنگ مو برای بی حیاییه

300 بازدید | 28 پست

چندسال خیلی طولانی افسردگی مزمن دارم بخاطر یکسری اتفاقا و خانوادم

جدیدا تصمیم گرفتم موهامو یکم رنگ کنم از این حال حداقل یکم در بیام😔

رفتم پیش مامانم گفتم مامان میخوام موهامو یکم بنفش کنم بهم گفت دختره بی حیا بی دین کافر میترسیدم این روزارو ببینم بی حیا گفت دختر تا ازدواج نکرده حق نداره رنگ کنه برو گمشو

قلبم شکسته فکر میکنه رنگ مو بی حیاییه بهش گفتم خب دلیلتو بگو هیچی نگف خستم از زندگی ۱۷ سالمه کمکم کنید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده های ایرانی به شدت رو کرک و پشم حساسن

چه پشم بدن باشه، چه سیبیل باشه، چه مو باشه

اخه عفت و حیا و ابروی دختر و خانواده به اینا بستگی داره میدونی :/

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

باهاش حرف بزن 

بحث نکن متقاعدش کن  که تو کنارم باش بزار منم خوب بگردم‌.خوشگل بشم . بگو انقدری پشتم باش که  کسی از ترس تو چیزی نتونه بگه

بگو همه دخترا این کار هارا میکنن . بگو نمیخام شوهر کنم که الان میخام خوشگل بشم واسه خودم

‌‌‌

فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی از نظر سلامتی شاید

بدتر ممکن ریزش مو خوره مو و ... پیدا کنی بعد چندنفر دیدم موهاشون زبر شده بود 

حنا بزار حنا با یکسری ترکیبات دیگه رنگای خوبی می ده سرچ کنی

...

خانواده های ایرانی به شدت رو کرک و پشم حساسنچه پشم بدن باشه، چه سیبیل باشه، چه مو باشهاخه عفت و حیا ...

دقیقا 

حتی اجازه نمیداد سبیلو اینارو بردارم یکم ابروهامو تمیز کنم میگف بی حیاییه خودم رفتم برداشتم موچینو قایم کرده میدونی سر حجاب چه روزایی که سرم نیووردن