2777
2789

نخندید😂😂😂 چندروز پیش با ماشین اومد شماره داد قیافش اوکی بود خوشم اومد اما امروز از کنارش رد شدم دیدم ک قذش کوتاهه تف تو شانس من😂قد من ۱۷۷ ایناس مطمئنم اون حداقل ۵ سانت کوتاه تره😂ولی پسر خوبیه الان هی میگه بیا بیرون منم خب قدش کوتاهه چجوری برم باهاش😂هی میگه ازم خوشت اومده یا ن خب خودش دید من بلنده قدم باز چرا داره ادامه میده

در ضمن این اکانت دست دو نفره قضاوت نکنید

کاربری دست دو نفره ✋️ 

باشه فهمیدیم قدت 177 هست

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان چه کاری از دست ما ساختست؟

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
😐😐چه ربطی داشت مگه عقده ایم

شوخی کردم ابجی بیخیال 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

باشه

حالا خدایی قدت 177 هست؟ 

راهنمایی ک چ کنم

اگه قدش ازت کوتاهتره

خب جالب نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اره چرا عجیبه؟ 😐

نه عجیب نیس هنوز 5 سانت از من کوتاه تری