2777
2789
عنوان

کسی عمل زیبایی بازو انجام داده

186 بازدید | 16 پست

برا خاهرم دنبال دکتریم تو تبریز بازوهاش افتاده و شله البته کلا چاقه  ولی فعلا میخاد بازوهاشو کوچیک کنه چون خیلی ناجور افتاده و شلن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میدونم عزیزم میگم کدوم دختر بهتره عملش چجوریه بیهوشیه یا بی‌حسی و هزینش حدودا چنده

من شهر شما نیستم ولی یکی از دوستام دو سال پیش عمل کرد 

۱۵تومن اونم فقط بازوی شل و افتاده داشت 

مچ پاشم فیلر زد

من شهر شما نیستم ولی یکی از دوستام دو سال پیش عمل کرد ۱۵تومن اونم فقط بازوی شل و افتاده داشت مچ پاشم ...

هردوبازو یعنی ۱۵؟؟ خوب بوده با ابن حساب الان ۳۰ الی ۴۰ میشه 

خاهر منم بازوهاش افتاده و شله 

اصلا نمیتونه لباس راحت و باز بپوشه چون خیلی زشت دیده میشن عین ژله می‌لرزن 

هردوبازو یعنی ۱۵؟؟ خوب بوده با ابن حساب الان ۳۰ الی ۴۰ میشه خاهر منم بازوهاش افتاده و شله اصلا نمیتو ...

آره هر دو 

می‌دونم چطوری شده چون برای همین دوستمم چاقی گوشت سفت  نبود کلا پوسته جدا شده بود ریخته بود بدجور بود 

چه بد حتما گوشتش خوب نبوده یا مراقبت خوب نکرده ترمیم کننده خیلی مهمه که مرتب استفاده کنی

عزمزمه شما تجربه داری اگه بیشتر بگو 

ببین هیکل خاهرم کلاااا چاقه ۹۵ کیلویی میشه ولی بیشتر بازو و رون پاهاش خیلی چاقن ساق پاهاشم افتضاحه 

فعلا میخاد برا بازو بره