بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 عنوان دلللل اححمقم هنوز نفهمیده | مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 70 پست هنوز میگه باز التماسش کنمباباااا هربار التماس کردی گفت نمیخوامت و بلاک کردبفهمممماون تووووووو دوسس ندارهههه ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته... 1404/03/08 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 اخرش که نمیخوادت پس خودتو کوچیک نکن بیخودی خدا بهترین رو برات بیاره ممنون از ارزوی اخرت💔خیلیی خودمو کوچیک کردم ولی نمیخوادددد ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 خودتو سبک نکن ،خودتو بی ارزش نکن. کردن ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 با روانشناس صحبت کن وقتی تله های روانی رو بشناسی دیگه اینرو نشونه دوست داشتن نمیدونی نشونه عزت نفس پ ... میرم ایشونم همینو میگه اما من فقط اینو میدونم که دارم میمیرم ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...
پرنسس۱۲۳۴ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 5464 هرگز نمیاد دیگ ارزش نداره ولش کن فقط اعصاب خودت خراب میشه میدونم چقد سخته برات از خدا بخواه کمکت کنه و برو روان شناس این وابستگیه 💔💔💔💔💔💔
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 منم همینجوری بودمیکسال جون دادم بعد از کات هی برگشتم التماسش کردم گفتم لهنتی من بدونت دارم میمیرممم ... عشق یه طرفه فرق داره حتی نذاشت به رابطه برسیم که یکم آروم شم فقط یه نه و بلاک ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 من نمیدونم یسری پسرا چ مرگشونهبابا یکی صادقانه عاشقته دیگه چی میخایمن درکت میکنم زرد شدنو تجربه کردم من برای همیشه رد شدم یعنی ۱درصد هم نذاشت یه امیدی باشه ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 دیگ ارزش نداره ولش کن فقط اعصاب خودت خراب میشه میدونم چقد سخته برات از خدا بخواه کمکت کنه و برو روان ... میرم ولی شبا دووم نمیارم ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...
یاحسینجانم عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 7888 چه فرقی داره بهترین جوابپارتنر منم خیلی ظاهرش زیبا نیست ولی برای من از همه جذابتره
pizzasorati عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 449 من برای همیشه رد شدم یعنی ۱درصد هم نذاشت یه امیدی باشه منم تجربشو دارم
پرنسس۱۲۳۴ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 5464 میرم ولی شبا دووم نمیارم یه برنامه برا خودت درست کن برو سرکار انقد خسته شی شبا بیهوش شی اصلا قرص خواب بخور 💔💔💔💔💔💔
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 بهترین جوابپارتنر منم خیلی ظاهرش زیبا نیست ولی برای من از همه جذابتره این خوشگل هست اما من کاری به خوشگلیش ندارم خودشو میخوام ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 منم تجربشو دارم چیشد تهش؟ من هنوز میگم سال تحویل و... بذارم پیام بدم اما میترسم تا اون موقع زن گرفته باشه ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...
بگذریم_حالا_یکیمدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 799 یه برنامه برا خودت درست کن برو سرکار انقد خسته شی شبا بیهوش شی اصلا قرص خواب بخور باور کن میخورمدلم زبون نفهمه ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...