2777
2789

دیشب واس اولین بار گوشمو خاموش کردم کردم گزاشتم کنار درس بخونم، منم گزاشتم تو کارتونش ک افتاده بود پشت کمدم

اومد گفت گوشیتو باید بگردم منم خیلی دنبال گشتم نبود،گفت تو کاری کردی ک قایمش کردیو اینا

صبی مامانم پیدا کرد 

۳۰ بار زنگ زد ک گوشیتو بیار بگردم چون مامانم خونه نبود درو باز،نکردم شروع کرد فوش ناموسی و بد دادن ب خودمو خواهرمو مامانم

ظهر بابام زنگ زد درو باز کنید واسش،اومد تو با گوش کوب زد تو دستم کامل پشت دستم کبود شده گوشیمو برد الان اکانتمو ب اکانتش وصل کرده 

بهم شک داره ب نظرتون چیکار کنم از دستش؟

برم دردمو ب کی بگم؟

قلبم میخواد بترکه دیگ تحمل این زندگی کوفتیو ندارم(اینم بگم دوست پسرو اینامم نیس)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کاری کرده بودی که اینجوری کرده 

یا بی دلیل ؟

بنظرم یچی دیده ازت که اینجوری شکاک شده و اعتماد نداره

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

واقعا کاری کرده بودی که اینجوری کرده یا بی دلیل ؟بنظرم یچی دیده ازت که اینجوری شکاک شده و اعتماد ندا ...

هرچیم دیده باشه این دختر مامان بابا داره

به اون چه ربطی داره اصا اون کی باشه

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش