2777
2789
عنوان

در مورد ژل و بوتاکس 😢 انجام ندین

118 بازدید | 15 پست

من پدرم دوستش دکتر زیبای هس یعنی متخصص 

دو دل بودم برا تزریق زاویه فک رفتم پیششون گفت چون دوست پدرت هستم بهت میگم انجام نده

گفت با این کار سلول های سرطانی و وارد بدنت میکنی بعد از گذشت ی مدت میفهمی چ اشتباهی کردی 

گفت باهاش تجارت را انداختن یه دارو مثل رانیتیدین بعد چند سال میان میگن باید جمع شه چون سرطانزا بوده ایناهم همینجوره

گفت لیزر هم اشتباه چون باعث فعال شدن غده لنفاوی میشه و اخر اونم سرطان 

دقت کردین دکترای زیبایی زشت و بی ریخت هستن کچل و... چرا برا خودشون انجام نمیدن

من پیش خیلی از دکترای پوست رفتم یبار ب یکی شون گفتم چرا روی خودتون زیبایی کار نمی‌کنید فقط خندید و گفت متوجه میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا منم یکی از فامیلام تو کار زیباییه ایمقدر زشته که نگو

بخدا من پیش هر دکتر زیبایی رفتن خیلی زشت و بی ریختن فامیل ما تزریق برای حجم سینه انجام داد بعد از س چهار ما کیست سینه گرفت 😢

چرت میگه خیلی دکتر دیدم کلی فیلر و بوتاکس زدن

دکتر چهل و خوردع ساله سراغ دارم یه خط رو صورتش نیست صورتش مثل صورت نوزاد صافه انقد تزریق کرده نمیتونه لبخند عادی بزنه ولی خب عالی فیسش

چرت میگه خیلی دکتر دیدم کلی فیلر و بوتاکس زدندکتر چهل و خوردع ساله سراغ دارم یه خط رو صورتش نیست صور ...

چرا چرت بگه می‌تونست برام تزریق کنه پول شو بگیره!

والا هرچی دکتره زیبایی دیدیم ما زشت و بی ریختن

چرا چرت بگه می‌تونست برام تزریق کنه پول شو بگیره!والا هرچی دکتره زیبایی دیدیم ما زشت و بی ریختن

خب بعضیا درگیر پول درآوردنن تایم ندارن به خودشون برسن دکتر بین من تازه بعد چند سال مژه گذاشته مو رنگ کرده

اینا بیس چاری درگیر کار و ارتقا شغلین 

اره اینا همش ریسکه حالا باز بوتاکسو خیلیا انجام دادن ولی ژل واقعا گند میزنه به همچی

امروز اتفاقا رفتم پیش ی دکتر مغز اعصاب برای تیروید مادرم دیدم از عوارض ژل و اینا نوشته ازش پرسیدم اونم گفت برا سلامتیت هم شده نزن

خب بعضیا درگیر پول درآوردنن تایم ندارن به خودشون برسن دکتر بین من تازه بعد چند سال مژه گذاشته مو رنگ ...

مژه و رنگ کردن مو همه انجام میدن یچیز بی عوارض و طبیعیه!

چرا وقت نکنن مگه تزریق همین ژل چقد زمان میبره ؟ خیلی وقت شونو بگیره ی رب 😂

پلنگا یروزی به حرف این دکتر میرسند.... خیلی دور نیست ده سال دیگه گندش درمیاد

من خیلی دوس داشتم زاویه فک بزنم ولی پیشمون شدم 

واقعاً ارزش شو نداره 

بنطرت اونا ادمن؟😂😂

شبی لولون

منظورم فقط اونا نبود همین بازار که بری نصف جمعیت داف و پلنگه منظورم اونه

بنظرم ادم نباید تو کار خدا دخالت کنه!

الان همه شبی هم شدن ی زمانی چین و مسخره میکردیم  😂😂

دقت کردی چقد امار سرطان افزایش داشته بخاطر همین چیزا شیمیایی ه