2777
2789
عنوان

شما بودین قبول میکردین یا نه

83 بازدید | 14 پست

تولد دختر خواهر شوهرمه خونشون آپارتمانه مال مام ویلاییه میگع بیایم تو حیاط شما بگیریم منم باردارم ،و اینکه اصلا اجازه نگرفتن و همینجوری برا خودش با شوهرم هماهنگ کرده لجم گرفته،نمیدونم چرا ته دلم دوس ندارم اینجا بندازه بالاخره خونه منه باید پاشم پذیرایی کنم خونم بهم ریخته میشه البته همشو خوذش انجام میده خدایی ولی نمیدونم چرا لج کردم شما جای من باشین قبول میکنین یا نه؟یا الکی بدجنس بازی درمیارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول کن به نظرم

چم انگار سو استفاده میشه،اخه اون خواهر شوهرمم یبار خواستگاریش رو انداخت اینجا خونه باباش روستا بود اونم میگم اشتباه کردم قبول کردم نباید میذاشتم

چم ازین ببعد همه کاراشون رو میخان بندازن اینجا شوهرمم اصلا بحرف من نیس فقط خودشو میکشه برا رضایت اونا

چم انگار سو استفاده میشه،اخه اون خواهر شوهرمم یبار خواستگاریش رو انداخت اینجا خونه باباش روستا بود ا ...

خب شاید حق با توباشه چون باید زنگ میزدم و ازت اجازه میگرفت، بازم فکر کن ولی عادتشون نده کار هرروزشون بشه، قبول نکن اضلا

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

حالا بخام چیزی بگما میگع بچه یتیمه

ای بابا دقیقن خاهرشوهر منه پس . جدا شده ماهی ۱۵ از شوهرم میگیره تهشم میگه چرا زنت فلان روز خوشحال بود 😂

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

قبول کنولی به همسرت بگو دفعه دیگه اول باید نظر شما اولویت باشهو این دفعه فقط بخاطر دوستی و... قبول ک ...

خب کافیه همینو بگم شوهرم میگه بچه یتیمه نمیدونم تو کار من دخالت نکن...انگار اصلا نظر من مهم نیس تو این زندگی تهش با برادرشون مشورت میکنن