2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید مرغ با پیاز خلالی فراوان و زعفران و نمک و فلفل و روغن بدون اضافه کردن آب بزاری بپزه آخر سر هم مقداری آب نارنج اضافه کنی

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
باید مرغ با پیاز خلالی فراوان و زعفران و نمک و فلفل و روغن بدون اضافه کردن آب بزاری بپزه آخر سر هم م ...

مرسیی 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
اشکال نداره.❤️ سوالت بپرس!

مرسی 

سر درد شدید عوارض همین قرصه بعد من خواب الودگی دارم 

من مشکل آنچنانی نداشتم دکتر کفت مقداری استرس داری ک اینو میدم فقط بخاطر اینکه نو درس خوندنت کمکت کنم ولی تاثیری نذاشته تا الان 

مرسی سر درد شدید عوارض همین قرصه بعد من خواب الودگی دارم من مشکل آنچنانی نداشتم دکتر کفت مقداری استر ...

من حدود چند ماه مصرف کردم اولش این علائم طبیعی هست 

ولی بعد یه مدت تمرکزت بالا می ره و وقتی می ری سراغ یه کاری تا چند ساعت درگیر همون کار هستی 

برای درس خوب بود ولی تجربه من این بود که اگه از اول برای افزایش تمرکز می رفتم سراغ کلاس ورزشی و یوگا خیلی برام بهتر بود 

تو کامنت هام نوشتم حالا نمی دونم کدوم تاپیک خونده بودی! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

من حدود چند ماه مصرف کردم اولش این علائم طبیعی هست ولی بعد یه مدت تمرکزت بالا می ره و وقتی می ری سرا ...

اره تو‌همون تاپیکی گ پیشنهاد یوگا داده بودین خوندم 

مرسی پس ادامه میدم 🥲

یوگا هم میرفتم ی مدت اما ادامه ندادم خیلی ممنونم 

اره تو‌همون تاپیکی گ پیشنهاد یوگا داده بودین خوندم مرسی پس ادامه میدم 🥲یوگا هم میرفتم ی مدت اما ادا ...

بعد قطع قرص ها تا یکی دو ماه طوری شده بودم که می خواستم صحبت کنم کلمات یادم می رفت و حس می کردم ذهنم خالی شده!  

کلا رسیدم به اینکه هیچ چیز خوبی بی زحمت به دست نمیاد نمی شه انتظار داشت با یه قرص همه زندگی روی روال خودش بیافته. باید صبح به صبح باشگاه بری و عرق بریزی و تلاش کنی 

تمرکزی که با ورزش به دست میاد همیشه خوبیش موندگاره

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بعد قطع قرص ها تا یکی دو ماه طوری شده بودم که می خواستم صحبت کنم کلمات یادم می رفت و حس می کردم ذهنم ...

بله دقیقا همین طوره نگران قطعشم هستم چون من نمیخوام طولانی مدت استفاده کتم 

ممنون از لطفتون 

❤️❤️❤️