2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت پناهگاهم میشه؟منو میبخشه؟

همین الانشم که من دارم باهات حرف میزنم یعنی بخشیده تورو ؟!🥲💗

آخه مگه میشه خدا نبخشه ؟!🥲

خدا از طریق من داره خودشو بهت یادآوری میکنه:)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

ببخشید واسه ثبت نام تو مدرسه شاهد(دهمم) معدلت حتما باید بالای ۱۹ باشه؟ اگه سهمیه شهدا داشته باشی قبولت نمیکنن ؟؟ برادر شهید

خیلی تلاش کردم خداشاهده نمیخوابم شبا ولی میرم سرجلسه همشو یادم میره حساب کردم معدلم میشه زیر ۱۹ بالا ۱۸نیم نمیدونم چیکار کنم میخوام شاهد ثبت نام کنم سهمیه قبول میکنن؟

چیکار کنم خی

برای خودت ارزش قاعل اون اگر دوست داشت خیانت نمبکرد. اون پایین تنش بهش حکومت میکنه ـخودت و قلبت رو اسیر همچین ادم الت سرکردانی نکن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

📃 مجله نایت

‌خیانت به خودت در رابطه:

• برای راضی کردنش خودت نباشی

• برای اینکه نره ارزش هاتو هیچ بشماری

• خودتو در مقابلش کم ارزش بدونی

• برای نگه داشتنش استقلالتو بدی

• برای نگه داشتنش دروغ بگی

• مشکلات بزرگ رو نادیده بگیری

@night_mag

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

فقط میخام از ذهنم بره اون ادم

ببین خب باید به خودت وقت بدی که کم کم از ذهنت بره ؛ اول برای خودت دلیل بیار که چرا باید از ذهنت بره مثلا دلیل اولش خیانته!

بعدش خودتو دور کن از افکارش مثلا کار های مختلف و درستی انجام بده

به عواقبِ کارهات فکر کن(: