2777
2789

#هیوا

اگر روزی به شما خیانت شد ؛

حق ندارید خودتان را سرزنش کنید !

این اشتباه و ضعفِ فردِ مقابل شما بوده و هیچ توجیهی ، برایش منطقی نیست ...

اشتباه نکنید !

حتی اگر شما زشت ترین و بد اخلاق ترین آدمِ روی این سیاره هم باشید ؛

هیچ کس حق ندارد با این بهانه ها تحقیرتان کرده یا به شما خیانت کند ...

تنها حقی که می شود به این قبیل افراد داد ، این است که ؛

اگر در کنار شما حالشان خوب نیست ، بساطشان را جمع کنند و بروند ...

اما حق ندارند بمانند ، نقاب بزنند و با خیالِ راحت خیانت کنند ...

هرگز گناهِ دیگران را به پایِ ایراداتِ احتمالیِ خود نگذارید ...

شاید اگر همه در این خصوص محکم بودیم و خیانت را یک طرفه می دیدیم ، هیچ کس دلش به توجیه و فرافکنی خوش نمی شد ...

و شاید کمتر ، شاهدِ این هنجارشکنیِ غیر انسانی بودیم ...

ᴮᵉᵃᵘᵗⁱᶠᵘˡ ᵗᵉˣᵗˢ

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

تو زندگی یه وقتایی هست که یهو مواجه میشی با زندگیت و میبینی چقدر اشتباه کردی، تو یه رابطه چقدر اعتماد کردی،چقدر از خودت مایه گذاشتی و نتیجه یک اشتباه بزرگ بود
اون مواقع میتونه گرانبها ترین هدایا رو به تو بده اگه بلندشی و به خودت بگی اشتباه کردم؟ خودم هم جبرانش میکنم.
یادت باشه توی اشتباهات هم نا امیدی هست هم انگیزه؛ انگیزه رو از توی اون در بیار و زندگی و از دل اون اشتباه  بساز که یه روز با افتخار از اشتباهت حرف بزنی.

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگی یه وقتایی هست که یهو مواجه میشی با زندگیت و میبینی چقدر اشتباه کردی، تو یه رابطه چقدر اعتما ...

یروز که حالم خوب شد یروز که حس کردم قویم تگت میکنم و ازت تشکر میکنم مهربونم

دلتنگ ؛)🖤

خداکمکم نمیکنه ولش کنم

خدا بهت عقل داده اونی که تورو داره سوق میده به ادمه رابطه شیطانه و بس. تو بنده ی شیطان نباید باشی وقتی خدا رو داری. بلاکش کن بره ـ. برای جوونیت احساست قلبت ارزش قاعل باش. اینارو برای یه ادم بی ارزش نسوزون. توفقط یه بار دنیا میای ــچرا باید بنده ی قلبت باشی نه عقلت. با عقلت برو جلو که برد کردی ـهمیشه باخت با احساس بوده. قلب این ادم گاراژ و فاضلاب احساس عشقه. خودت رو از این فاضلاب بکش بیرون و نجات بده 

منم:🖤

پس سر عقل بیا 

یروز که حالم خوب شد یروز که حس کردم قویم تگت میکنم و ازت تشکر میکنم مهربونم

خواهش گلی ـانشالله همین فردا 😍😍

دآره خیانت میکنه بهم خیلی واضح گفت نمیخام ولی من میخامش

من قبلا تاپیک تو خوندم سنت کمه بعد ها بزرگتر میشی عاقل تر میشی الان متاسفانه بچه ای حالیت نیست ۲۰ سالت بشه به خودت فحش میدی بابت این روز ها اصلا بلد نیستی برای خودت ارزش قائل باشی من هم سن تو بودم پسرا رو عاشق میکردم عاشق نمیشدم همیشه من کات کننده رابطه بودم من بودم اونا زو به التماس و حتی گریه مینداختم اما خودم دلم ۶ دنگ نمیدادم به هیچکس زرنگ باش پسره رسما تیغت عم زده مامانت هم زن عاقلی نیست راهنماییت کنه برداشته ۱۰ میلیون پولم داده به پسره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️پسزا باید برای تو خرج کنن نه تو واسه اونا جات باشم حتما حتما مشاوره میرم

به دعات محتاجم زیباترین🙂

🌹🌹🫂🫂🫂

خودم میدونم چجوری ولش کن این وابستگی کنار بزارم؟.

باید همه چیزو پاک کنی ازش درسته خیلی دلت میخواد زنگ بزنی اما نرو سمتش بعد ی مدت میبینی چ خوبی ب خودت کردی،من الان یاد ۴ سال پیشم میام میگم خدایا حماقت اونموقع منو ببخش و توبه میکنم کسی رو ک نمیتونستم ول کنم میبینم هیچ حسی ندارم بلکه متنفرم دلم نمیخواد ذهنمو نجس کنم و بیاد تو یادم 

فقط با خودت بجنگ سمتش نرو دور شو میبینی ک حسی نداری