2777
2789

سلام دوستان 😘

قضیه اینکه من عروسی دختر عمم رو پیش رو دارم و برای لباس مجلسی پارچه خریدم اما از اونجایی گه یک عادت بد دارم که یک لباس رو دوست ندارم تکراری تو عروسی بپوشم یک فکری به سرم زد که کت و دامن بدوزم که بعدا مهمونی بتونم بپوشم چون تا الان ففط ۶ میلیون پول پارچه دادم و مزد خیاط هم که بماند و حیفه بلااستفاده بمونه ، عکس مدلم و پارچه رو پست بعد آپلود میکنم که زیاد معطل اومدن عکس نشین ، نظر بدین خوب میشه یا نه

پیشاپیش ممنون از نظرات ارزشمندتون  😘❤️🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کو

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

برو پینترست

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

کت و دامن برای عروسی خیلی مناسب نیست

چرا؟

من همیشه کت و شلوار یا کت دامن میپوشم

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

کت و دامن برای عروسی خیلی مناسب نیست

آخه حیفم میاد این همه پول بدم و بمونه تو کمد مثل بقیه لباس مجلسی هام 

چون مجلس دخترعمم هست و زیاد نزدیک نیستیم و قرار نیست برقصم نظرم اومد که کت و دامن باشه که بعدا تو مهمونی هم استفاده کنم