2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

273 بازدید | 36 پست

سلامم من امسال نهمم و میخوام انتخاب رشته کنم اما نمیدونم چیکار کنم عاشق بازیگریم و استعداد دارم اما متاسفانه نمیتونم سمت این رشته برم چون تو ایران استعداد مهم نیست و مهم ظاهر و پول پس کلا مجبورم بیخیال ارزوم بشم و رشته های نظری اصلا علاقه ندارم به هیچ رشته درواقع علاقه ندارم اما ازرشته ها نظری متنفرم دلم یک شغل شاد میخواد که با ادم ها همکاری کنم و از خلاقیتم استفاده کنم و درامدشم خوب رو به بالا باشه البته که درامد رویایی مدنظرم نیست خیالباف هستم نه ولی در این حد از شخصیتم بگم ادم فوق العاده مهربون و دلسوزم، صبورم نسبت به مشکلاتم مقاومم آدم پر انرژی و خوش صحبتی هستم اعتماد به نفسم پایین اما قطعا تلاش میکنم بهترش کنم شما چه رشته ای پیشنهاد میدین  ممنون میشم نظر بدید قطعا خیلی به من نظراتتون کمک میکنه🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنرستان زیر ساخه زیاد داره نظر خودمم همونه اما نمیدونم کدوم شاخه رو انتخاب کنم شما نظری نداری

گرافیک بنظرم

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

بازیگری، این همه بازیگر موفق داریم عزیزمبا تراپیست ولی صحبت کن راجع به اعتماد به نفست

میدونی با هرکی صحبت کردم میگه نمیشه و پارتی بازی زیاد داره و من مشهد زندگی میکنم هنرستان برای بازیگری نداریم و اره برای اعتماد به نفس تو فکرشم 

بازیگران همه فامیلشون تو کار سینماست یا حتی پول دادن تا نقش خریدن. اصلاً سراغش نرو. اگه به موسیقی علاقه داشته باشی میتونی هنرستان موسیقی بری و حتی دانشگاه. و آموزشم میتونی بدی. گرافیک و خیاطی هم خوبه

میدونی با هرکی صحبت کردم میگه نمیشه و پارتی بازی زیاد داره و من مشهد زندگی میکنم هنرستان برای بازیگر ...

هرکیو ول کن عزیزِ من، اونا خودشون چیکاره هستن؟ 

این همه بازیگر که از فقر و بیچارگی الان به بهترینا رسیدن

به نظرم هرچی بخوای همون میشه

هرکیو ول کن عزیزِ من، اونا خودشون چیکاره هستن؟ این همه بازیگر که از فقر و بیچارگی الان به بهترینا رس ...

چنتا بازیگر داریم تو ایران؟ چنتاشون معروفن؟ اونایی که معروفن چنتاشون بدون پارتی اومدن؟ ریسکه عزیزم ریسک

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

چنتا بازیگر داریم تو ایران؟ چنتاشون معروفن؟ اونایی که معروفن چنتاشون بدون پارتی اومدن؟ ریسکه عزیزم ر ...

عزیزم تو همه‌ی کارا پارتی و ریسک هست، دور از جون بریم بمیریم دیگه

شما ذهنت فراتر از یه سری چیزا نمیپذره دیگه به من مربوط نیست لطفا ریپلای نکنید!

چنتا بازیگر داریم تو ایران؟ چنتاشون معروفن؟ اونایی که معروفن چنتاشون بدون پارتی اومدن؟ ریسکه عزیزم ر ...

اینم حرف به شدت راستیه اگر بخوام بازیگری بخونمم الان نمیتونم باید این سه سال رشته دیگه ای بخونم