2777
2789

🔮🔮🔮سلام دوستان تاحالا کسی موهاش سفیدشده و از روشی لستفاده کرده که کم کم موهاش طبیعی باز مشکی شه؟داره موهام خیلی زود زود سفید میشه افسردگی گرفتم😑

میگن هلیله سیاه خوبه و روغن سیاهدانه

یجاخوندم یکی ی دکتررفته تبریز بهش قرص داد خورده تمام موهاش باز طبیعی ب رنگ مشکی برگشتن

زود تند سریع هرکدومتون در این مورد کاری کردین بگین بدونیم چه کارهایی نتیجه بخشه واقعا  

منم کناره ها داره سفید میشه

چند سالتونه؟

من ۲۹ سالمه

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه جا خوندم هلیله سیاه بذاری تو دهنت بعد یه مدت مشکی میشن موها امتحانش ضرر نداره

هلیله چیه؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
من یه جا خوندم هلیله سیاه بذاری تو دهنت بعد یه مدت مشکی میشن موها امتحانش ضرر نداره

وای وای نگو خیلی تلخه زهر ماربهتره. باید حداقل یکسال مداوم انجام داد تازه خیلیا گفتن نتیجه نگرفتن😕😐

30 عزیزم. من فرق سرم خیلی شدن 

اخه من تو نت خوندم.خیلی دلیل داره سفید شدن مو،مثل ارث،استرس،کم خونی،تیروئید.....خیلی چیزهای دیگه.

رنگدانه سفید بشه نمیشه کاریش کرد همه اینا الکیه خودتون خسته نکنید 

خواهرم موهاش از فرق سر یعنی از ریشه سفید در میاد و مرتب رنگ میکنه ولی در عوض مادرمون اصلا موهاش سفید نشده

رنگ دانه های مو اگر از بین برن دیگه قابل برگشت نیستن این روشا هیچکدوم موثر نیست

من  تا  حالا  دو نفر  را دیدم    یکیش  یه  آقا  بود  که  سبیل  و موهای  صورتش  دو باره  سیاه  شده  بود  هر  چی  هم  می گفتیم  ترا  خدا  فکر کن  ببین  چیکار کردی  چی  خوردی  میگفت  نمیدونم 😁 یکیش  هم  یه خانمی از فامیلا  بود  موهاش  نشون  میداد  از  فرق  سر  قهوه ای بود ولی  نوک هاش  سفید   میگفت  باغ  بادام و فندق  و گردو  داریم  سه  ماه  رفته  بودیم  برای  برداشت  از  سر درخت  فندق و بادام  زیاد  خوردم    احتمالا  به  خاطر  وجود  مس،  تو اینت  رنگ  موش  بر گشته  بود 🤔🤔🤔🤔

سلام. من یکی از فامیلامون هلیله سیاه استفاده کرد موهاش مشکی شد ولی وقتی باز نخورد دوباره سفید شد.

سلام عزیزم

ممنون خانومیپاره منم شنیدم خوبه ولی واقعا خیلی پشتکار میخواد هر شب خورده شه

اونم بقول شمامعلوم نیست موقتی باشه یانه

من شنیدم سبوس برنج و جوهم خوبه با قرص زینک

💟😗😘😘😘😘