2777
2789
عنوان

برای منوی مهمونی شام ایده میخوام لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پای سیب هم پیشنهاد دادم..یا یه برش کیک هویچ گردو با فوم.. بینظیر میشه.. دلمه برگ مو شککیل تر هم هست

بستنی عفرونی که حتما درست میکنم. خودم نظرم روی پای پسته بود. چون پای سیب رو اینا زیاد میخورن و تم ایرانی نداره براشون. آقاهه احتمالا خونه ی مامانش پای سیب خوشمزه تری میخوره تا اونی که من درست کنم 😅 ولی کیک هویج هم خوبه شاید اون رو درست کنم.

همه چیز ایرانی،سمبوسه،سالادفصل بورانی پیش غذازرشک پلومرغ،قرمه سبزی یا کوبیده غذای اصلیدسر هم اماده ب ...

آش رشته که نه بابا دیگه غذا نمیخورن اینجوری. آش دوغ نظرم بود. فکر کنم باید منقل رو دربیارم و همون کوبیده رو بپزیم. برای نون خامه ای باید برم قنادی ایرانی که خیلی ازمون دوره.

آش رشته که نه بابا دیگه غذا نمیخورن اینجوری. آش دوغ نظرم بود. فکر کنم باید منقل رو دربیارم و همون کو ...

آش دوغ خوبه

اگه خامه قنادی بگیری،درست کردن نون خامه ای خیلی راحته

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴