من روز شنبه برای شام مهمون دارم. خودم فکر میکنم برای غذای اصلی زرشک پلو با مرغ درست کنم و کوفته تبریزی و اگر فرصت شد کباب کوبیده. برای کوبیده هنوز شک دارم. ولی نمیدونم اگه کوبیده درست نکردیم به جاش چی بذارم. برای دسر هم بستنی زعفرونی میخوام درست کنم و یه مدل پای یا کیک. برای پیش غذا خیلی مردد هستم و اصلا نمیدونم چی بپزم. سوپ نمیخوام باشه. آش دوغ خوبه؟ ایده بدید لطفا برای منو. امروز میخوام برم خریدهای لازم رو بکنم.
به جای کوبیده ماهی شکم پر بپزم چطوره؟ میخوام غذاها حسابی خوشمزه باشه و اصالت ایرانی داشته باشه. مهمونام یه زوج با پسر دو ساله هستن که خانم ایرانیه و آقا ایرانی نیست. به نظرتون برای پسرشون کتلت درست کنم یا ماکارونی پنیری یا از همون غذاهای بزرگترا بخوره؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
علایق غذایی شون چیست ... مرغ زیاد دوستدارن گوشت زیاد دوستدارت یا غذای آب دار یا سرخ کردنی دوست دارن ...
پرهیز غذایی ندارن و تا الان ندیدم از غذایی شکایت بکنن. فقط احتمال میدم غذای ترش دوست نداشته باشن. غذای ایرانی زیاد نخوردن چون آشپزی با آقا هست برای همین دلم میخواد غذاهای ایرانی بپزم.