2777
2789
عنوان

بچمو زدم

139 بازدید | 20 پست

من رو دهنی خیلی حساسم . پسرم ۳ سال و نیم ، بوقش برد حیاط با دختره همسایه بازی کنه اون ۶ سالشه ولی خیلی خیلی پرو و خودخواه ، گفتم می‌بری ندی کسی دهنی کنه گفت نمی‌دم ، بعد چند دقیقه دیدم یکی داره تند تند بوق میزنع دیدم اون دخترس رفتم ازش گرفتم بیارم بشورم پسرم دنبالم جیغ و گریه که بوقم بده منم اعتنا نکردم بردم بشورم که اومد یکدونه زد منو منم عصبانی شدم یک سیلی زدم به پهلوش جای انگشت هام دراومد ، بهش گفتم بهت گفتم وسایلت نده کسی دهنی کنه گفت زورکی ازم میگیره وگرنه منو می‌زنه اگر ندم ، گفتم منو صدا میکردی . کلی گریه کرد و الان خوابید 

یک چیزی بگید 

برو پیش تراپیستجای انگشتات مونده تعریفم میکنی؟خدایی چجوری دلتون میاد بچه بزنید مگه دلتون از سنگه

یکدفعه ای عصبانی شدم همش جیغ و گریه بعدم منو زد جنون رسیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اون ۳سالشه چه جوری از کسی که دوبرار سن خودش دفاع کنه ..خودتم باهاش برو بیرون نزار زور بگن ...

.اون کتک که زدی چیزی درست نمیکنه بدتر ضعیف ترسوش میکنه

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

آخه اون ۳سالشه چه جوری از کسی که دوبرار سن خودش دفاع کنه ..خودتم باهاش برو بیرون نزار زور بگن ....او ...

خیلی پشیمونم من به خودم قول داده بودم دیگه اینکار نکنم رفتم اتاق دور از چشم بچه  چند تا سیلی محکم زدم به دست پاهام 

آره خیلی خیلی وسواس دارم

این مشکل بچه نیست مشکل توعه

باید بری دکتر خودتو درمان کنی

بچه ها توی این سن نیاز دارن با بقیه ارتباط بگیرن و کلی کثیف کاری انجام بدن، اگر این کارارو انجام ندن نمیتونن بچگی کنن!

من کل دوران بچگیم با گِل و خاک و چیزای کثیف بازی میکردم و خیلی خوشحال بودم، مهم شادی بچته نه تمیزی😐

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

خیلی پشیمونم من به خودم قول داده بودم دیگه اینکار نکنم رفتم اتاق دور از چشم بچه چند تا سیلی محکم زد ...

بخودت همش تکرار کن با زدن چیزی درست نمیشه ...

مثلا همون بوق بخودش میگفتی بشور ..و بعد ازش بگیر بگو چون حرفم گوش ندادی تا دوروز بهت نمیدم ...خیلی محکم جدی ..هرچی هم گریه کرد نگاش نمیکنی ..این بهتر یاد میگیره تا بزنی 

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

این مشکل بچه نیست مشکل توعهباید بری دکتر خودتو درمان کنیبچه ها توی این سن نیاز دارن با بقیه ارتباط ب ...

نه اتفاقا من رو گل بازی و کثیف کاری اصلا حساس نیستم حتی وسایل هارو خراب کنه هم نمیزنمش چه برسه به لباس کثیف کردن ، فقط برای دهن بچه های دیگه حساسم