2777
2789
عنوان

مامانایی که بچشون اوتیسمه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 39 پست
ممنون انشالله پسر منم خوب میشه چقدر زمان برد خوب شد الان مدرسه عادی میره همه چیو میفهمه؟اره پسر منم ...

آره عزیزم مدرسه عادی می‌ره من اینقدر با پسرم کار کرده بودم که شاید باورت نشه قبل اینکه بره مدرسه می‌تونست همه کلمات را بخونه کلا کتاب هایی که گفتار درمان ها معرفی میکنن باعث میشه حافظه دیداری بچه قوی بشه و قبل مدرسه شروع به خواندن کنه پسر من امسال کلاس اولش تمام شد.

دقیقا پسر منم یادمه تو ماشین بودم اینقدر با سرش میکوبید تو صورتم.

ببین نمیشه زمان مشخص کرد هر بچه ای با بچه دیگه خیلی متفاوته ولی فقط فقط ببر گفتار حتما دکتر متخصص ببر دارو درمانی هم شروع کن تا زودتر نتیجه بگیری فقط صبور باش تمام شرایطی که میگی را پسر منم داشت .

ممنون انشالله پسر منم خوب میشه چقدر زمان برد خوب شد الان مدرسه عادی میره همه چیو میفهمه؟اره پسر منم ...

یه بار یادمه پسرم خودشو پس انداخت پشت سرش لیوان بود نگم چقدر ازش خون رفت از اون موقع آدم شد😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اهل کدوم شهر هستی من یه گفتار درمان سراغ دارم کارش عالی بود

ببین فقط اینایی که میگم رو میفهمه جای امیدوارب هست به نظرت یا نه؟

مثلا میگم بیار میره بیاره ولی نمیدونه چی رو میگم اسم های وسیله رو نمیدونه 

مثلا میخوری رو میفهمه 

بابا اومد رو فقط اومدش رو میفهمه بابا رو نمیفهمه 

میگم کلاهتو سرت کن یا موهاتو شونه کن یا جورابتو بپوش یا کفشتو بپوش اینارو متوجه میشه 

یا مثلا میگم

سر و شکم و میدونه کجاست 

ولی اصلا اشاره نداره 

با لیوان نمیدونه اب میخورن وقتی لیوان رو میارم طرف صورتش محکم میزنه از لیوان میوفته 

میریم مهمونی به طرف همه حمله میکنه و میزنه حتی یک ثانیه هم دست از زدن برنمیداره

من پسرم کم کم از سه سالگی با کمک گفتار درمان و همون شربت و تمرین های هر روز من کم کم شروع به کلمه و بعد جمله دوکلمه ای شد و بعد هر ماه بهتر شد .

حیف من اصفهان یه دکتر گفتار درمان سراغ دارم خیلی کارش عالی بود ولی خب شهر خودتون هم هست قطعا.

ببین میگی ۲۱ماهشه به نظرم خوبه واسه این سن ولی دست از سرش برندار برو کارت میوه و رنگ ها را بگیر هفته اول فقط ۳تا کارت آسون مثلا سیب و موز و آلو را هی نشون بده و تکرار کن  مکعب رنگی ها هست نشون بده اول هم رنگ آبی را یاد میگیرن سه تا رنگ نشون بده هی تکرار کن تا رنگ ها را کم کم یاد بگیرن  بعد خودت دوتا مکعب بچین روهم مثلا آبی و قرمز بهش بگو بچین همون شکل برای دقتش خوبه

اصلا برات مهم نباشه گوش میده یا نه هی شعر بخون براش بعد مثلا یه سبد بردار دو قدم جلوترش بذار توپ بده دستش بگو بنداز داخلش بعد هردفعه دورترش کن تا دقتش بره بالا هی تشویقش کن ببین منم پسرم همینطور بود بقیه را میزد من کلا رفت و آمد و حتی پارک هم محدود کرده بودم تا حرف مردم اذیتم نکنه و تا امیدم نکنن

من خودم کارم و همه چیز را گذاشتم کنار فامیل خودم برادر هر کی را گذاشتم کنار تا با حرفاشون مایوسم نکنن پدر من تو مدرسه استثنایی بود هر دفعه بهم میگفت این بچه مشکل داره ولی من قبول دار نشدم گفتم خدا خودش به من انرژی میده به پسرم هم کمک می‌کنه میتونم از پسش بربیام خیلی روزای سختی بود خیلی فکر کن نزدیک ترین آشنا بهت بگه بچه ات هیچی نمی‌فهمه یا شوهرم می‌گفت ول کن این آخر باید بره مدرسه استثنایی ولی یادمه یه بار یه گفتار درمان بهم گفت انیشتین هم اوتیسم خفیف داشته کی باعث شد انیشتین این بشه مادرش پس تو هم میتونی.

مادر عزیز من حال دلت را میفهمم از خدا می‌خوام برای پسرت معجزه بشه می‌خوام بهترین بشه فقط از خودش بخواه و دست از تلاش برندار تو هم میتونی 

من پسرم کم کم از سه سالگی با کمک گفتار درمان و همون شربت و تمرین های هر روز من کم کم شروع به کلمه و ...

اصلا وقتی بازی میکنم هیچ توجهی بهم نداره و کار خودشو میکنه خیلی خسته و ناامیدم 😔

عزیزم مرسی وقتی که برام گذاشتی و تایپ کردی خیلی برای روحیم فرق کرد انشالله خدا جواب خوبیتو بده دلمو شاد کردی 

فهمیدم امکان خوب شدنش هست 💐🙏

من خودم کارم و همه چیز را گذاشتم کنار فامیل خودم برادر هر کی را گذاشتم کنار تا با حرفاشون مایوسم نکن ...

خدا از اراده تو به منم بده 

ولی برعکس خانواده من میگن این هیچیش نیست تو مریضی بچه رم مربیض کردی