2777
2789
عنوان

مامانایی که بچشون اوتیسمه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 39 پست
خیلی حرف میزنیم اصلا فرق نداره

زوده خوب، من پسرم نزدیک 4 سالشه، دوست پسرم تازه حرف میزنه، همه مثل هم نیستن، شمع بخر همه اش روشن کن، فوت کنه، دهانش رو ماساژ بده، الکی هم نگران نباش

بزودی حرف میزنه آن شاالله

یعنی پسرتون همه علائم پسر منو داشت؟؟؟متاسفانه از استخدامی قبول شدن نمیدونم قراره چیکار کنم از مهر گف ...

ببین  این علائم را داشت ولی فقط منو وپدرش و اطرافیان را خیلی خوب می‌شناخت ولی شاید بگم یه سری علائمش خیلی بدتر بود مثلا صدا بلند خیلییییی میترسید همش دستش روی گوشش بود  خیلی گریه میکرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین این علائم را داشت ولی فقط منو وپدرش و اطرافیان را خیلی خوب می‌شناخت ولی شاید بگم یه سری علائمش ...

پسر من تو نوزادی عفونت مغزی کرد ولی به طور مغعجزه آسایی خوب شد و کلا عفونتش رفت همه دکترا تعجب کردن هممون خوشحال بودیم به موقع راه رفت ولی الان درک و فهمش خیلی کمه خانوادم میگن چه انتظاری داری بچه ۴ ماه تو بیمارستان بود صبر داشته باش خوب میشه 

منم میخوام دوباره کاردرمان و گفتار درمان رو شروع کنم 

پسر من تو نوزادی عفونت مغزی کرد ولی به طور مغعجزه آسایی خوب شد و کلا عفونتش رفت همه دکترا تعجب کردن ...

ببین من سه سال پسرم را بردم گفتار درمانی و کار درمانی هر چی زودتر ببری زودتر نتیجه میبینی به حرف هر کی هم میگه ولش کن خودش حرف میوفته گوش نکن هفته ای دو جلسه ببر خیلی موثره من الان واقعا خدا را شکر میکنم پشت گوش ننداختم انشالله پسر شما هم زودتر نتیجه میگیره 

ببین من سه سال پسرم را بردم گفتار درمانی و کار درمانی هر چی زودتر ببری زودتر نتیجه میبینی به حرف هر ...

پسر شما هم سن پسر من بود درک و فهم داشت؟

تشخیص اوتیسم ندادن؟

پس مشکل چی بود؟

میترسم خوب نشه خودزنی هم میکنه😭😭

بلد نیست فوت کردن

بهش یاد بده، تمرین کن، خودش بهترین ماساژ زبونه، شما دهنش رو ماساژ ندادی نوزادی

گفتار درمانی و ... هم یکی از تمرینات فوت کردن

صدا درآوردن با بچه، هر چیزی که وادارش کنه زبون رو تکون بده

بهش یاد بده، تمرین کن، خودش بهترین ماساژ زبونه، شما دهنش رو ماساژ ندادی نوزادیگفتار درمانی و ... هم ...

تا ۴ ماهگی بلد نبود شیر بخوره بهم گفته بودن ماساژ بده منم ماساژ داده بودم بیمارستان بود تا ۴ ماهگی

تا ۴ ماهگی بلد نبود شیر بخوره بهم گفته بودن ماساژ بده منم ماساژ داده بودم بیمارستان بود تا ۴ ماهگی

بآید همیشه ماساژ میدادی ، الانم فوت مردن بهش یاد بده و بقیه صداها با زبون

شما کم کاری کردی

پسر شما هم سن پسر من بود درک و فهم داشت؟تشخیص اوتیسم ندادن؟پس مشکل چی بود؟میترسم خوب نشه خودزنی هم م ...

اصلا درک و فهم نداشت نه گفتن تاخیر در رشد داشته با اینکه به موقع راه افتاد یا نشست و گردن گرفت  ولی همین علائم را داشت پسر من خودزنی اینطوری بود که خودش را پس مینداخت سرش میکوبید زمین

😑

اصلا درک و فهم نداشت نه گفتن تاخیر در رشد داشته با اینکه به موقع راه افتاد یا نشست و گردن گرفت ولی ...

ممنون انشالله پسر منم خوب میشه چقدر زمان برد خوب شد الان مدرسه عادی میره همه چیو میفهمه؟

اره پسر منم خودشو پس میندازه بغل ما سرشو محکم میزنه سر ما میترکه 

خودشو با دستش میزنه مارو چنگ میزنه وسایل پرت میکنه